Bill Wyman már nem vágyik a Kövek közé
Címlap / Színes hírock / Bill Wyman már nem vágyik a Kövek közé

Bill Wyman már nem vágyik a Kövek közé

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A Rolling Stones alapító basszusgitárosa, Bill Wyman 1992-ben hagyta ott Jaggeréket, majd 10 évvel később azt fontolgatta, hogy ha hívják, visszatér, most azonban már nem akar közéjük vegyülni. 

A BANG Showbiz annak kapcsán érdeklődött nála, miben látja az 1972-ben készült, és most ismét megjelentetett Exile on Main St. album sikerét. Wyman nagyon bizarrnak nevezte a lemezfelvételi körülményeket, de a végeláthatatlan piálásokról és a drogokról nem ejtett szót. Inkább azt ecsetelte, hogy azóta több generáció is felnőtt, amelynek a tagjai most érzékelik ennek az albumnak a nagyszerűségét, amikor meghallgatják.


Természetesen szóba került a Rolling Stones jövőre tervezett újabb turnéja is. „Nem bánom, ha turnéznak, lehet, hogy igen és az is lehet, hogy nem fognak, nem akarok ebbe belekeveredni” – hárította el a sajtó ez irányú érdeklődését. A 73 éves basszeros megjegyezte még, hogy nagyon közeli barátja a Stones dobosa, Charlie Watts, aki sosem akar turnézni, igaz, ezt hangoztatja 1965 óta, aztán végül mindig megy!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2056 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x