Eminem az élre dumálta magát Anglia után Amerikában is
hirdetés
Címlap / Színes hírock / Eminem az élre dumálta magát Anglia után Amerikában is

Eminem az élre dumálta magát Anglia után Amerikában is

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

A rovott múlttal is rendelkező rapper, akinek népszerűsége töretlen, pályafutása során most hatodszor listavezető Nagy-Britanniában és az USA-ban is a Recovery című új albumával, amelyből a tengerentúlon 741 ezer fogyott az első héten. 

Ennél több szólólemezt csak a 2008. októberében piacra dobott AC/DC: Black Ice című korongjából (784 ezer) adtak el. Eminem szerény 2. helyezést a Slim Shady LP-vel ért el még 1999-ben. Ami a hip-hopperek vagy a rapperek szereplését illeti a csúcsot továbbra is Jay-Z tartja, akinek már 11 listavezető lemeze volt Amerikában!

Eminemnek a tavalyi nagylemeze, a Relapse szintén kapós volt, abból 608 ezer darab talált gazdára. A Recovery jól teljesített a letöltést kedvelőknél is, hiszen 255 ezren választották ezt a formát, ennél többet csak a Coldplay-rajongók értek el 2008 nyarán (288 ezer) a Viva La Vida Or Death And All His Friends digitális letöltésekor.


Visszatérve a legfrissebb Billboard 200-as albumlistához, az elmúlt heti éllovas, a Drake nevű - szintén zenész, vagyis rapper – Thank Me Later című munkája iránt 65 százalékkal visszaesett a kereslet (157 ezer darab), de ez még mindig elég volt az „ezüstéremhez”. Jól kezdett (3.) Miley Cyrus: Can’t Be Tamed (102 ezer) című LP-jével.

A jó, öreg Ozzy: Scream-je (81 ezer) a 4. lépcsőn mutatkozott be, a három évvel ezelőtti Black Rain iránt nagyobb volt a kereslet (157 ezer), de az is igaz, hogy akkor még jobban vették a CD-ket Amerikában! Michael Jackson halálának évfordulója megnövelte a vásárlási kedvet a boltokban, amit egyértelműen jelez, hogy Jacko négy lemezét is megtaláljuk a listán a 42. és a 96. hely között.






 
 
[ 1425 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x