A Who lehet, hogy jövő tavasszal mégis turnézik
Címlap / Színes hírock / A Who lehet, hogy jövő tavasszal mégis turnézik

A Who lehet, hogy jövő tavasszal mégis turnézik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A banda énekese, Roger Daltrey bízik benne, hogy Pete Townshend állandósult fülzúgása és a koncertjeiken évtizedek óta használt óriási hangerő káros hatása ellenére a gitáros mégis vállalni tudja a fellépéseket. 

Azt még nem lehet tudni, hogy mit fognak játszani, mert Townshend már régóta vadonatúj dalokon is dolgozik a Floss című készülő rockoperája mellett. Ugyanakkor elővehetik az 1973-as Quadrophenia című rockoperájuk frissített változatát is. Ebből játszottak részleteket legutóbbi fellépésükön március 30-án Londonban a Teenage Cancer Trust koncerten.

Daltrey a napokban a sajtónak arról is beszélt, hogy a művész életre szóló feladata, hogy megállás nélkül menjen tovább azon az úton, amelyet a sorstól kapott. Ezért is döntöttek a folytatás mellett.

Ami Pete Townshend tinnitus betegségét illeti, azt speciális hallásjavító készülékkel és a koncerteken kisebb hangerővel próbálják meg enyhíteni. Persze jó lenne, ha a koncert hevében Pete nem nyomná fel a hangerőt, mint hajdanában az adrenalin szintjének emelkedésekor – adott egy kis közeli képet az esetleg várható színpadi helyzetről a frontember.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1001 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x