Lehet, hogy jövőre búcsúzik a Stones?
Címlap / Színes hírock / Lehet, hogy jövőre búcsúzik a Stones?

Lehet, hogy jövőre búcsúzik a Stones?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Igaz, ez már felmerült néhányszor, de most a londoni lapok "szinte biztosra" veszik, hogy a jövőre tervezett Rolling Stones-turné, amely áthúzódik 2012-re, amikor a banda az 50. szülinapját ünnepli az utolsó lesz. 

Ha a Rolling tagjainak az életkorát nézzük Jagger és Richards a 66.-at tapossa, Charlie Watts jövőre már 70 lesz, míg a legfiatalabb Ronnie Wood is már elmúlt 63, érthető, hogy a világkörüli stadion-turnékból már elegük lehet. Azt azért nehéz elhinni, hogy egy-két kisebb bulira ne állnának össze a jövőben, hiszen példaképeik, az öreg bluesman-ek halálukig játszanak. Itt van például a fekete blues királyunk, B.B. King, aki szeptemberben már 85 éves lesz és szinte állandóan turnézik.


A nem éppen a megbízhatóságáról elhíresült Sun, egy "jól értesült forrásra" hivatkozva arról is ír, hogy a fiúk a csúcson akarják abbahagyni, ezt azért elhihetjük, mert valóban elmondható – a legutóbbi koncertjeik alapján – hogy nincsenek leszálló ágban. Egyébként volt már egy hosszabb időszak 1982-1990 között, amikor nem koncerteztek, a legutóbbi Bigger Bang világturné, amely 2005. augusztusától 2007. augusztusáig tartott remekül sikerült, úgy zeneileg, mint anyagilag, mert a több mint 558 millió dolláros bevételt még senki sem tudta felülmúlni.


Reméljük, hogy a tervezett turné kezdetéig nem mérgesedik el a viszony Richards és Jagger között annyira, hogy ez akadálya legyen a koncerteknek. A hírek szerint a gitáros Life című, megjelenés előtt álló önéletrajzában nem túl hízelgő képet fest Mick-ről, de az is lehet, hogy ez csak a reklám része!

Mick Jaggerhez kapcsolódó hírünk még, hogy a Shine a Light című Stones-koncertfilm sikere újra összehozta Jaggert és Scorseset, a világhírű rendezőt egy zenei témájú sorozatra. Valószínű, hogy az HBO lesz a megrendelője a History of Music ideiglenes című sorozatnak, amely arra vállalkozik, hogy végigkalauzol bennünket a zeneipar 40 évén, a korai rhythm & blues-tól a hip-hopig.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1677 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x