Nem angol kisasszonyok keményítenek be a Dürer Kertben
Címlap / Színes hírock / Nem angol kisasszonyok keményítenek be a Dürer Kertben

Nem angol kisasszonyok keményítenek be a Dürer Kertben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Trigger The Bloodshed bandát Anglia egyik legkeményebb csapatának tartják, de erről majd mi is meggyőződhetünk szeptember 19-én, ha elmegyünk erre a "kellemes kikapcsolódásra" a Dürer Kert kistermébe. 

Rajtuk kívül még a szintén szigetországi, metalcore-ban utazó The Dead Lay Waiting és a hazai Slaughter at the Engagement Party, illetve Brainlust koncertjét lehet majd még azon az estén megtekinteni.


A Trigger the Bloodshed legénysége 2006-os megalakulása óta már olyan zenekarokkal turnézott a kontinensen keresztül-kasul, mint a Cannibal Corpse, Suffocation vagy a Meshuggah - de most végre önálló koncertkörúttal fognak hozzánk is eljutni. A deathcore hullámból alakították ki mára saját stílusukat, bár nyilvánvalóan érezhetőek a kezdeti hatások, egyre inkább megtalálták saját hangjukat, amiért kifejezetten érdemes lesz a jövőben is odafigyelni rájuk. A legnagyobb szerepet a koncerten várhatóan a legutóbbi, Degenerate című lemezük fogja kapni, ahol tényleg tanítanivaló pusztítást rendeznek a srácok. Élőben bizony nem egyszerű prezentálni ezeket a tempókat és technikás témákat mind gitárok és dob terén, szóval borítékolható, hogy emlékezetes és kellően agresszív koncertre számíthatunk tőlük.


Az őket kísérő szintén angliai The Dead Lay Waiting tagjai fiatal koruk ellenére mesterien bánnak hangszereikkel és kellő elismerést szereztek pusztító bulijaikkal, így nem is kellett sokat várniuk megalakulásuk után a lemezszerződésre. Ők a bemutatkozó albumukat (We Rise) népszerűsítik, amivel sikerült elérniük többek között, hogy felléphessenek a világ egyik legrangosabb fesztiválján, a Download-on. Alapvetően ők is a modern, súlyos és gyors zenék világát képviselik, viszont náluk elvétve tiszta ének és dallamok próbálják egyensúlyozni a brutálisabb, üvöltős részeket.


Hazai részről két bizalmat érdemlő csapat, a Slaughter at the Engagement Party és a Brainlust vállalja magára a bemelegítést. Előbbi zenekar ősszel például a Hatebreed előtt is megmutathatja majd rátermettségét Bécsben. Az biztosan kijelenthető, hogy a két magyar együttes sem fog puhítani a felhozatalon, mindkét csapat kellően súlyos és összeérett élőben is, szóval érdemes a kezdést komolyan venni és időben érkezni!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1465 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x