Ezt látni kell - I. Budapest Blues Legends Fesztivál!
Címlap / Színes hírock / Ezt látni kell - I. Budapest Blues Legends Fesztivál!

Ezt látni kell - I. Budapest Blues Legends Fesztivál!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Szeptember 25-én a Petőfi Csarnokban megrendezésre kerülő fesztivál fő attrakciója, a 60-as, 70-es évek egyik legizgalmasabb gitáros egyéniségének Alvin Lee-nek, a legendás Ten Years After szólógitárosának a koncertje lesz. 

Az I. Budapest Blues Legends Fesztivál célja olyan világsztárok bemutatása, akik a zene univerzumának legjobbjaiként évtizedek óta minőséggel közvetítik a muzsikát! 2010-ben a lánglelkű gitár virtuóz Alvin Lee a legjobbakra jellemző tulajdonságokkal felvértezve nyitja meg a hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerülő eseményt.


Az est folyamán két magyar zenekar kapja meg a lehetőséget, hogy a világsztárral lépjen színpadra. Egy feltörekvő, a progresszív rock-blues rajongói körében már jól ismert első lemezes zenekar, a Bőrgyári Capriccio vezeti fel a rendezvényt olyan előadók meghívásával, mint Török Ádám és Németh Károly. A hazai és európai fesztiválok sztárzenekara Karen Carroll with The Mississippi Grave Diggers pedig a rá jellemző örömzenével pörgeti fel a hangulatot Alvin Lee előtt, ez alkalommal a hazai zenei élet olyan prominens képviselőivel, mint Fekete István és - a zenekar történetében először - Tátrai Tiborral kiegészülve.

18.00: Bőrgyári Capriccio és vendégei: Török Ádám és Németh Károly
19.00: Karen Carroll with The Mississippi Grave Diggers és vendégei: Tátrai Tibor és Fekete István
21.00: ALVIN LEE


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1800 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x