Roger Daltrey a Tommyval turnézik
Címlap / Színes hírock / Roger Daltrey a Tommyval turnézik

Roger Daltrey a Tommyval turnézik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

A Who frontembere, Roger Daltrey elválaszthatatlan barátja Pete Townshend nélkül kel útra júliusban Angliában, hogy alkalmi társaival előadja a banda világhírű rockoperáját. 

A három hetes turnénak volt előzménye, ugyanis Daltrey énekelt belőle a londoni Royal Albert Hallban, a március 25-én megrendezett Teenage Cancert Trust gálán, amelyen ott volt Pete Townhend is. A tervezett koncertkörút zenészei között találjuk Frank Simes gitárost, Scott Deavours dobost, Jon Button basszusgitárost, Loren Gold billentyűst valamint Simon Townshend gitárost, aki Pete Townshend öccse.


Roger Daltrey az egykori album dalait a mai közönség igényeinek megfelelően szeretné előadni, de természetesen hűen ahhoz, amit egykori zenekarának úttörő jelentőségű muzsikájával létrehozott. Egyébként a Tommyt a Who sosem mutatta be teljes terjedelmében, csak részleteket játszott belőle.


Bár Pete Townshend nem vesz részt a turnén, de – elmondása szerint – lélekben Rogerrel és az együttesével tart és nagyon boldog, hogy újraértelmezik a Who dalait.


Az első koncertre július 3-án kerül sor Alchesterben, míg a 15. előadás július 24-én lesz Exeter-ben, a Powderham Castle-ben.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1585 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x