Mozgolódnak a Rolling Stones tagjai
Címlap / Színes hírock / Mozgolódnak a Rolling Stones tagjai

Mozgolódnak a Rolling Stones tagjai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Sajnos, továbbra sem a következő (lehet, hogy az utolsó?) turnéjukat tervezgetik, a hírek szerint inkább szólólemezekben gondolkodnak. Korábban Jagger fivére azt kürtölte világgá, hogy a bátyja Dave Stewarttal dolgozik, most meg az a hír járja, hogy Richards egy New York-i stúdióban sertepertél. 

Már a producert (Steve Jordan) és a hangmérnököt (Dave O’Donnell) is nevesítették, akik a manhattani Germano stúdióiban munkálkodnak Keith dalain. Ezek a fickók nem nyeretlenek a szakmában, hiszen Eric Clapton és John Mayer társaságában is Grammyt vihettek korábban haza.


A „legráncosabb kőnek” 1992-ben jelent meg legutóbb stúdióalbuma Main Offender címmel, így épp itt lenne az ideje egy újabb szólómunkának, hivatalosan azonban még nem erősítették meg, amit a tavaszi szél fújdogál…

Mick Jaggerrel kapcsolatban sem bizonyult egyelőre valósnak az a hír, amit Christopher kotyogott el a portugál médiának még márciusban. Lehet, hogy ezek a szólóalbum hírek csak arra jók, hogy fenntartsák az érdeklődést a Rolling iránt? Nem hiszem, hogy szükségük lenne erre.


Ami viszont tény, hogy Londonban a National Portrait Gallery-ben megnyílt a Mick Jagger: Young in the 60’s kiállítás. A tárlaton olyan fotókat is láthatunk a fiatal Jaggerről, amelyeket a zenekar első hivatalos fényképésze Gered Mankovitz készített. Ezenkívül vannak képek Cecil Baeton-tól is, aki 1967-ben kapta le Micket Marokkóban és még számos érdekes felvétel található a novemberig nyitva tartó kiállításon.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3301 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x