Hallani sem akar a nyugdíjba vonulásáról Pete Townshend
Címlap / Színes hírock / Hallani sem akar a nyugdíjba vonulásáról Pete Townshend

Hallani sem akar a nyugdíjba vonulásáról Pete Townshend

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Bár a hallása enyhén szólva sincs teljesen rendben, de azért a Who 66 éves gitárosa még nem gondol a nyugdíjas életre, sőt azt tervezi, hogy jövőre Roger Daltrey társaságában turnézni fog az 1973-ban megjelentetett Quadrophenia című rockoperájával. 

Valószínűleg rosszul eshetett neki Daltrey múlt hónapban adott nyilatkozata, amelyben azt mondta, hogy Townshendnek „rettenetes hallási problémái” vannak, „majdnem olyan, mint egy süket kő”, ezért nem koncertezik vele a Tommy-turnéján.


Pete erre a minap úgy vágott vissza, hogy a „hallása jobb mint valaha” és a Tommy újbóli bemutatása „Roger kalandja”, amelyben ő nem akart részt venni, de sok sikert kíván az énekesnek. Azt hiszem rá is fér Daltrey-ra, mert néhány bulit le kellett mondania Angliában a szegényes előzetes jegyeladások miatt.


Ami pedig Townshend állandó fülzúgással járó hallásproblémáját illeti, arról a gitáros azt mondta, hogy az a fülbe helyezhető speciális készülék, amit két éve használ, megoldást jelent erre. Ez már tavaly a Super Bowl-on, majd a Royal Albert Hallban adott Who-koncerten is bizonyított. Pete jelenleg is dolgozik a stúdiójában a Quadrophenia új kiadásban megjelenő zenei anyagán.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1506 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x