A knebworthi fesztiválon Jimmy Page fellép a Chilivel?
Címlap / Színes hírock / A knebworthi fesztiválon Jimmy Page fellép a Chilivel?

A knebworthi fesztiválon Jimmy Page fellép a Chilivel?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-20

Erről ábrándozik Chad Smith, a Red Hot Chili Peppers dobosa, akinek régi álma válna valóra, ha a Zep gitárnyűvője ott lenne velük június 23-án a színpadon. 

 

Rendezvénynaptár
Page még nem nyilatkozott az ügyben, de volt már rá példa, hogy csatlakozott egy-egy fiatal bandához, mint a Foo Fighters és a Black Crowes esetében.


Knebworth-ről Smith elmondta, hogy erről az angliai helyről először a Led Zeppelin 1979-es koncertje kapcsán hallott, így ez számára „megszentelt föld”. Felsorolta azokat az angol bandákat, amelyek hallgatása formálta a zenei ízlését az amerikai ifjoncnak: Black Sabbath, Deep Purple, a Stones, a Queen és a Who.

Ami a Jimmy Page körüli híreket illeti, bizony a három angol gitárkirály közül ő van leginkább háttérben, valahogy nem találja a helyét a rockvilágban. Vele ellentétben Jeff Beck és Eric Clapton az elmúlt évtizedben szinte megtáltosodott, sikert sikerre halmoznak, úgy a lemezeikkel, mint a koncertjeikkel. Bár a Led Zeppelin 2007-ben döbbenetes erejű koncertet adott Londonban, de Plant miatt a további szárnyalásuk talán örökre elmaradt.


A napokban kaptuk a hírt, hogy Lucifer Rising and Other Sound Tracks címmel Page hat eddig még sosem hallott dalát adja ki, amelyek még a 70-es évek elejéről származnak. A Lucifer Rising című szám Kenneth Anger 1972-es rövidfilmjéhez készült, de végül kimaradt onnan. Azért nem az eredeti formában (de több formátumban – normál, számozott bakelit és dedikált pldányok) juthatunk hozzá a dalokhoz Jimmy honlapján, ugyanis a gitáros újrakeverte azokat. 
 
[ 1547 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x