Charlie Watts számára a Stones csupán egy bosszantó időtöltés?...
Címlap / Színes hírock / Charlie Watts számára a Stones csupán egy bosszantó időtöltés?

Charlie Watts számára a Stones csupán egy bosszantó időtöltés?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Nyilvánvaló, hogy a dobos őskövület csak viccelődött, amikor ezt mondta, de tény, hogy a jazz mindig is ott volt a szíve csücskében, amelyet hallhat is tőle a New York-i nagyérdemű az Iridiumban, ahol a Les Paul Trio tagjaként lép színpadra. 

A koncertek június 29. és július 2. között lesznek a formáció néhai vezetője előtt tisztelegve. „A jazz a szenvedélyem, ez az a zene, amelyet valójában szeretek játszani” – vallja be Charlie. Igaz, ezt legutóbb Keith Richards nagy sikerű Élet című könyve is megerősítette, ha még nem tudtuk volna.


Azt, hogy menyire fontos alkotótagja Watts a Rollingnak, még a banda 50. születésnapjának a megünneplését is az ő belépéséhez igazították. A zenekar indulásánál hónapok teltek el, amíg rábeszélték a dobost Jaggerék, hogy lépjen be közéjük, amelyre csak 1963 januárjában került sor. Így a Rolling Stones 50. évfordulós esetleges turnéja csak jövőre esedékes. Csak kivágták magukat, hogy idén miért nem…


Velük kapcsolatos hír, hogy azt tervezik hamarosan stúdióba vonulnak kicsit „edzeni”, mintha egy olimpiára készülnének - nyilatkozta a napokban Ron Wood. (Készülő új lemezben azért elhamarkodott lenne gondolkodunk.) 

 

Visszatérve a New York-i Iridiumra, más korábbi Rolling Stones tag számára is bejön ez a hely, ugyanis Mick Taylor május 9-14 között is itt játszik a zenekarával. 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1621 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x