Nem fértünk be a keretbe - Clapton és Winwood nyáron csak...
Címlap / Sztárock / Nem fértünk be a keretbe - Clapton és Winwood nyáron csak a szomszédoknál

Nem fértünk be a keretbe - Clapton és Winwood nyáron csak a szomszédoknál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-18

Koncertszervezőink nagy-nagy dicsőségére Eric Clapton és Steve Winwood jövő nyári turnéja elkerül bennünket, de lesz koncertjük Bécsben (jún. 7.), Belgrádban (jún. 9.) és Bukarestben (jún. 11.)! 

Ha ez a helyzet nem változik, akkor mehetünk szomszédolni, vagy nézhetjük azt a DVD-t (Live From Madison Square Garden), amelyet idén májusban adtak ki a két rockzenei óriás korábbi New York-i fellépéséről.

Az amerikai sikereik után Clapton és Winwood május 18-án indítja európai turnéját Birmingham-ben, míg a tervezett utolsó (14.) közös buli az isztambuli lesz június 13-án. 


De ne szaladjunk ennyire előre az időben, mert februárban lesz Ericnek Londonban Jeff Beck társaságában még két jelenése, (mint arról a Rockhálóban beszámoltam) amelyet követ még néhány fellépésük Észak-Amerikában.

Eric Clapton azonban még mindig tudja gazdagítani a tavaszi show-it, a honlapja alapján tudjuk, hogy az USA-beli szólókoncertjein egy “tehetséges kezdő” énekes kapja kézbe a mikrofont és olyan ügyességgel forgatja a zsinórjával, mint az amerikai cowboyok a lasszót. Bizonyára már kitalálták, hogy a Who frontemberéről, Roger Daltrey-ról van szó! Irigyelhetjük az amerikai publikumot, annyi szent.

Február 25-én először a pittsburghi nézők élvezhetik a produkciót, majd Nashville, Kansas City, Memphis…összesen 11 tengerentúli város lakói tombolhatnak műsorukat látva és hallva az arénákban. Az utolsó show-juk Orlandóban lesz március 13-án. Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1711 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x