Steve Winwood Santana előtt (is) játszik
Címlap / Sztárock / Steve Winwood Santana előtt (is) játszik

Steve Winwood Santana előtt (is) játszik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-18

Kevesen mondhatják el azt a rockvilágban, amit a zseniális billentyűs-énekes, hogy minden idők gitáros Top 10-ének két megkérdőjelezhetetlen mágusával, Eric Claptonnal és Carlos Santanával egy nyáron, egy színpadon muzsikálhat. 

Korábban már beszámoltam róla, hogy Winwood és Clapton május 18-tól június 13-ig európai rajongóit boldogítja a 16 koncertjével, de sajnos Budapest kimarad a jóból. Az utolsó, isztambuli buli után a gitáron is káprázatosan játszó Steve rövid pihenőt tart és június 30-ától augusztus elsejéig lenyom 21 koncertet Észak-Amerikában Carlos Santana programja előtt.


Néhány hónappal ezelőtt a Supernatural lemez 10 évvel ezelőtti világsikerére emlékezve dupla CD-n ismét megjelentették ennek a zenei anyagát megspékelve 11 korábban még nem publikált felvétellel. Arról is hírt adtam nemrég, hogy Carlos új albumán is munkálkodik, amelyen több rock remekművet értelmez újra kiváló énekesekkel.

Steve sem tétlenkedik a lemezkiadást illetően, június 7-én Revolutions - The Very Best Of Steve Winwood címmel gazdag zenei pályafutását egy multi-discen teszi az érdeklődők elé. Lesz egy hagyományos CD és egy 4 korongból álló deluxe dobozos kiadvány is, a dalok világában egy 60 oldalas könyvecske próbál meg bennünket eligazítani.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2392 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x