Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap18
Sztárock
Charlie Musselwhite a Moulin Rouge-ban herflizik

Ünnepelhetnek a blues hazai rajongói, hiszen június 10-én, pénteken Budapest vendége lesz az amerikai Charlie Musselwhite, a világ egyik legjobb szájharmonikása, aki gitározik, énekel és dalokat is ír.


Black Country Communion az új évezred Led Zeppelinje?

Fanyaloghatnak a 70-es évek Zeppelinjének rajongói - legalábbis egy részük - de tény, hogy az elmúlt 30 évben nem játszotta ezt a blues alapú brit hard rockot ilyen szinten egy új csapat sem, mint ez a félig amerikai félig angol banda.


Mr. Big nagyot szól majd a Club 202-ben

Az 1988-as alapítású Mr. Big zenekar 14 év elteltével jelentkezett idén egy klasszikus hangvételű stúdióalbummal. A lemez turnéja során a kultikus csapat eredeti felállásában érkezik újfent Budapestre: május 27-én a Club 202-ben adnak koncertet.
Elfelejtett zenekarok (7. rész) - B.L.T.

A három betű mögött három nagyszerű zenész neve rejtőzik: Bruce, Lordan, Trower. Azt hiszem csak a középső szorul némi bemutatásra, hiszen Jack Bruce és Robin Trower évtizedek óta a rockzene óriásai.


A 70 éves Jon Lord és világhírű zenésztársai Pakson

Az idei paksi Nemzetközi Gastroblues Fesztivál gazdag programjából kiemelkedik a Jon Lord Blues Project július 2-i fellépése. Nem valószínű, hogy produkciójuk élvezetéhez szükségesek az egyébként kitűnő étkek és borok.


Pakson az Animals and Friends produkció is

Az idei Nemzetközi Gastroblues Fesztivál első napján lép a színpadra az Animals and Friends formáció. A társaságnak annyi köze van az igazi Animalshez, hogy itt dobol John Steel, a legendás banda tagja, aki mellesleg az együttes nevének törvényes tulajdonosa.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x