Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Sztárock
Mini bluesfesztivál Szlovákiában

Túl voltam már ezen a nyáron egy-két bluesfesztiválon, de olyan fellépővel sehol nem találkoztam, aki igazán felcsigázta volna érdeklődésemet.Épp ezért örömmel fedeztem fel némi baráti segítséggel a szlovákiai Skalica városka Hudba v meste nevű rendezvényét.


Meglepetés vendégek az Aerosmith új lemezén

Eredetileg a hónap végén került volna a boltokba Steven Tylerék Music From Another Dimension című vadonatúj albuma, amelynek megjelenése november 6-ra csúszik. Érdekessége, hogy a vendégek között Johnny Depp és Julian Lennon is szerepel.


Al Di Meola hamarosan Székesfehérvárt kápráztatja el

A FEZEN fesztivál nulladik napján, augusztus elsején Al Di Meola, - akit több alkalommal a világ legjobb jazzgitárosának kiáltottak ki - Kaszás Péter magyar dobossal szórakoztatja a székesfehérvári közönséget.
A munkamániás Henrik Freischlader Budapestre készül

Annak a néhány száz szerencsésnek nem kell ecsetelnem a blues-rock gitáros képességeit, akik ott voltak tavasszal a Gary Moore emlékkoncerten. A hírek szerint október 17-én Budapesten lép színpadra, amit a műfaj kedvelői csak orvosi igazolással hagyhatnak ki!


Alvin Lee visszatér a szabadság felé vezető útra

A Ten Years After ex-gitárosa még 1973-ban készített egy szólóalbumot On the Road to Freedom címmel, most ennek a folytatását ígéri az augusztus 27-én megjelenő Still on the Road to Freedom koronggal.


A jelen gitáros istenei közül hárman jönnek hozzánk

A rockrajongók 1996 óta jól tudják, hogy a G3 nem valami politikai szerveződés a nagyhatalmak között, hanem zseniális gitárosok alkalmi szövetsége egy turnéra. Augusztus elsején az alapító atyák: Joe Satriani és Steve Vai mellett ezúttal Steve Morse ejti ámulatba a Budapest Aréna közönségét.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x