HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-10-20
Címlap / Te+Én+Szex / Uram! Ki a fönök az ágyban? A pénisz, vagy az agy?

Uram! Ki a fönök az ágyban? A pénisz, vagy az agy?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-10-20

Bizonyítást nyert, hogy az agy! Egy hiteles bostoni felmérés szerint az életkorral egyenes arányban növekszik a potenciazavarral küszködők száma. A 40-70 éves férfiak 52%-a vív csatát pénisze őstől örökölt természetéért, mindhiába. A 40 évesek között az arány 39%, az 50 éveseknél 48%, a 60 éveseknél 6l%, a 70 évesnél 69%. Majdnem annyi a százalék, ahány éves a férfi ... 

 

Pedig ennek nem így kell lennie!

Több alternatíva is adott: az aktus előtt egy kis kék tablettát bekapni, vagy a péniszbe adott injekcióval felvérteződni, esetleg vákuumba zárni a lankadozót mindaddig, amíg fel nem pumpálódik az istenadta ...

Mi történik, ha ekkora procedúra után a szívhölgynek elmegy a kedve az egésztől?
Semmi. Semmi sem történik. Legfeljebb híre megy.
A potencia érdekében a természet nyújtotta eledelek is számításba jöhetnek. Lehet zellergyökeret rágcsálni, vagy mozsárba őrölni a kőrisbogár kitinpáncélját. Aztán – amíg ki nem halnak –, a tigrisek és orrszarvúak csontjaiban is igazi férfierő lakozik! Egyszerűbb esetekben jót tesz a ginseng, (tényleg jót) és néha kiváló magyarázatod ad arra, hogy miért is zöldebb a szomszéd nője a sajátunknál. Az eredményt, bárhogy is szépítjük, úgy hívják: potencia probléma. Az okot pedig egy ideig ugyan kereshetjük kívül, de nem sok értelme van.

És mit tegyen, akinél a beidegzési zavar állandósul?
A környezetünkben élő 20-60 év közötti férfiak 35-55 százalékát érintő potenciazavar a legmacsóbb férfiegyéniséget is letaglózza, hiába a hírnév, a vagyon, a hatalmas autó, ha a férfiasságból 15-20 cm harcrakészség hiányzik, – lőttek az egésznek!
Sokkhatás-fokozónak pedig ott van a reklámokból üvöltő fittség, mintha minden nap olyannak kellene lenni! A megfelelési kényszer hatja át mindennapjainkat. Mindenki elvárja, hogy a legnagyobb, a legjobb és a legszebb teljesítményt adja le a teremtés koronája.

Csoda, ha ekkora hajszától lehull az a fejdísz?

A potenciális siker az agyban kezdődik
Hiszem, vagy nem hiszem? El tudom képzelni, vagy sem?
Az alternatívák közé jó ideje be lehet írni az agyhullám-hangolást. Amint képesek vagyunk módosítani a kifáradt tudatállapotunkat, az agyunk kikapcsol, és mély relaxációban újraszervezi önmagát. Semmi az egész, mégis óriási az eredmény: egy fejhallgató, egy szemüveg egy mini komputerhez csatlakoztatva. Minél fáradtabb az agyunk, annál intenzívebben tornáztatja, ezáltal erősebb, izmosabb lesz és jobban szolgálja létünket. Többek között a férfiasságot is.

Néhány adalék a potencia problémák megoldásairól >>>

Márton S. Péter, cégvezető, aki rendszeresen agytréningezik, így vall önmagáról:
„Ma már minden téren topon vagyok, de három évvel ezelőtt súlyos halálvágy gyötört az alattomosan rámtörő potenciazavar miatt. Sikeres vállalkozó vagyok, már húsz éves a cégem. De milyen árat fizettem azért a húsz évért? Atyaúristen! Elhanyagoltam miatta önmagamat és a családomat is. A feleségem elhagyott, hatalmas pereskedéssel viaskodtunk… a gyerekeim is elfordultak tőlem… nem volt megállásom, az agyam állandóan pörgött, alaposan túlhajszoltam magam… a munkatársaimmal üvöltöztem, mindig másokat hibáztattam. Négy szeretőm kidobott, az ötödik ki akart fosztani. Kerestem volna egy hatodikat is, ha egy éjszakai légyotton rám nem üvöltött volna a kiszemelt hajlandó bombázó: „mit akarsz te tőlem? És mivel akarsz bármit is, öcsém?!” Akkor élni sem akartam az éjszakai kudarcom miatt. Amíg a férfiasság működik, nagy baj nem lehet. Amíg örömet tudok szerezni vele a kedvesnek is, addig elviselhető minden. Szóval, még próbálkoztam néhányszor, de csak rosszabb lett minden. A titkárnőm javasolta, hogy agytréningezzem, mert csak jót tehet, ha megtanulom elengedni magam. 
Ha egy ilyen kis kütyü alkalmas az űrhajósoknak, és a Forma 1-es pilótáknak, az élsportolóknak is a mentális egészségét fejleszteni, mit veszíthetek? – gondoltam. Nagyon élvezem azóta is az édes semmittevést, hiszen itt passzív relaxációról van szó.
És végre átélhettem, milyen stressz-mentesen élni!
A relaxált állapot velem is csodát tett. Azóta is rendszeresen járok a stressz-elvonó kúrákra. A srácaimmal ismét jól kijövünk. Bár a feleségemet még nem sikerült teljesen visszahódítani, de ez a szándékom, mert sokat fejlődtem. Ma már mindennél fontosabb a családi harmónia. Megtanultam más szemszögből is megvizsgálni a dolgokat és megtanultam lelassítani a túlpörgött elmémet. Tudom, hogy súlyos emberi mulasztásaimnak, a vétkeimnek és férfiasságom kudarc-sorozatának a kifáradás volt az oka. Azóta, hogy agytréninggel edzem a tudatomat, van erőm korrigálni a hibákat. Örülhetek végre a férfias hódításomnak is. Mit gondol, kivel? Ha így haladok, karácsonykor ismét megkérhetem a volt feleségem kezét ...”
Péter ex felesége azt állítja, hogy „leendő vőlegénye” a legférfiasabb lepedőakrobata, akivel eddig találkozott. Neki elhihetjük. (Fél éve ő is a Harmónia Iskola hallgatója. Klimaxos tüneteit enyhíti a relaxációs programokkal.)
Uraim! Ez is egy megoldás.


Kevevári M. Katalin, agytréner, várja a kérdéseket >>> 
 
[7655]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x