A flörtölési szándék öt titkos jele
Címlap / Te+Én+Szex / A flörtölési szándék öt titkos jele

A flörtölési szándék öt titkos jele

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A testbeszéd szakértői szerint már 5 jel alapján, mindössze 3 perc alatt meg lehet állapítani, hogy tetszünk-e a másik embernek, illetve akar-e velünk flörtölni.  

Ezekkel a jelekkel magunk is flörtölhetünk kedvünkre:
  1. Beszéd közben a tekintet lejjebb siklik, és egy háromszöget jár be, melynek sarokpontjai a két szem, és az orr vagy a száj. Ez a háromszög flörtöléskor kiszélesedik. Az alapja lehet akár az egész törzs, vagy annak egy-egy része. Ha a flörtölési szándékod még erősebbé válik, általában még tovább nézel a másik szemébe („szemezés”) és tekinteted az ajkakon is elidőz (az ajkak fürkészése beszélgetés közben egészen izgató, ha a te szádat nézik, mi más jutna eszedbe, mint hogy az elkövető szeretne megcsókolni...).
  2. A második jel az, amikor elkezdődik a tükör-játék: partnered gesztusai idomulnak a tieidhez, ami hasonlóságot idéz elő és szimpátiát kelt benned: itt inkább összehangolódásról van szó, mint pontos utánzásról.


     
  3. A következő egy igazán apró dolog, mégpedig az, hogy a másik fél a kommunikáció közben gyakran felhúzza a szemöldökét. Azért érdekes ez a mozdulat, mert nagyon nehéz kontrollálni, szinte ösztönös; ritkán veszed észre, hiszen villámgyorsan történik meg.                                          
  4. Figyeld meg lopva, mit tesz a kiszemelt a kezével és a lábával! Feléd fordul? Ugyancsak tudatalatti cselekvés, amikor beszéd közben egész tested, kézmozdulataid afelé irányulnak, aki/ami tetszik  neked.                                                                                
  5. Ha kedvedre való személlyel csevegsz, pupillád kitágul, és sokkal gyakrabban pislogsz, és több olyan önkéntelen mozdulatot teszel, ami a másik esetleges megérintésére irányul. (Lelógó cérna leszedése, szöszök szedése, stb.. )

Mielőtt mindezt ki akarnád próbálni a gyakorlatban, még egy fontos dolog, amit a testbeszéd szakértők aranyszabályként, az ún. négyes-szabályként emlegetnek: egy jel alapján ítélni tilos! Legalább négy jel szükséges ahhoz, hogy biztos legyél benne, valaki flörtöl veled...

 


Kép: Igor Lukin / Pixabay

 
  

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 10757 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x