HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-19
Címlap / Te+Én+Szex / A mellek kényeztetése – 5 mód, ahogy a nők szeretik, és 5 ahogy biztosan nem

A mellek kényeztetése – 5 mód, ahogy a nők szeretik, és 5 ahogy biztosan nem

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-19

Ha eddig abban a hitben éltél, hogy a barátnőd cicije egy traktorduda, és éppen úgy kell bánni vele, ahogy egy tejeszacskóra applikált rádiókapcsolóval, akkor itt az idő, hogy felvilágosítsunk: lúzer vagy öcsi! A cici gombokkal soha nem fogod be a Sláger rádiót, de még csak sláger se leszel a csajoknál. Hacsak …  

 

A női mellek – akárcsak a férfiak mellbimbója – igen érzékenyek. Téves volna azt hinni, hogy csak  nők élvezik az erotikus előjáték során a mellek csókolgatását. Ám a nők melle – mivel minden képen, könyvben, és pornófilmen ezt látják a fiúk – fokozottan ki van téve az ügyetlen férfikezek által okozott katasztrófáknak.
A mellbimbók rengeteg idegvégződéssel rendelkeznek – akár a fiúk, akár a lányok esetében, és általában heves örömöt vált ki, ha megfelelően bánnak velük.

De mi a megfelelő? Na figyelj!

A jó petting – cicimustra mindenkinek
A mellbimbók kényeztetésére nincsenek globális szabályok, mint a kúp palástjának térfogatszámítására. Aki arra adja a fejét, hogy jó szerető lesz, kénytelen a cicihez tartozó hölgy saját reakcióit figyelembe venni. Ez a legtöbb férfi számára 14-99 éves korig abszolút problémát jelent. Azért annyira nem volna nehéz: ha a mellbimbó kemény lesz és ágaskodik, akkor a nő felizgult. Ha nem, akkor a nem. Ugye nem bonyolult annyira? Van olyan nő, aki a lehelet finom érintésén túl semmit nem visel el, de olyan is, aki szereti, ha keményebben csavarják-gyúrják a mellbimbóját. A nők nem egyformák, és saját maguk tudnak legjobban eligazítani testük rejtett titkai felől.

A méret – lényeg?
Van aki a jókorát szereti, van aki azt, ha alig látszik. Szerencsére mindenki mástól indul be. A cici mérete nem függ annak izgathatóságától, sem szabályokat nem lehet felállítani ahhoz, hogy a nagyobbat hogy és a kisebbet hogy érdemes kényeztetni. Az azonban bizonyos: ha két ujjadat a bimbóudvarra fektetve kicsit kifeszíted, akkor a mellbimbó könnyen előbújik, és indulhat a kényeztetés.

Hogyan? Így!

5 tipp, ahogy a nők szeretik

Stop – van olyan nő, aki egyáltalán nem szereti, ha a mellbimbóját fogod. Ettől nem vagy béna, és ő is számos +2 módon juthat még örömhöz tőled. Fogadd el!
 

 1. A vákuumos csók – helyezd ajkaidat a bimbóudvarra, és formálj belőle kört. Óvatosan szívd be, majd engedd ki. Ha a lány szereti, a nyelvedet használhatod közben,de a vákuum és a levegő ki és beengedése önmagában is nagyon izgató dolog. 
   
 2. Babaolajos öt ujjazás – kend be jól a kezed masszázs olajjal, vagy babaolajjal. Tedd a tenyered úgy a mellre, hogy ujjaid a mellek alsó részén nyugodjanak. Ahogy ujjaiddal simítod a melleket, a babaolaj könnyed sikamlós érintése nagyon izgató lehet. Aki engedi, a mellbimbóját is megérintheted, de a bimbóudvarig jutni is nagyszerű eredmény. 
   
 3. Ujjak között – csak akkor jöhet, ha a nőről már tudod, hogy szereti, és ha már felizgattad annyira, hogy kellemes az érintésed. Ezzel indítani nem túl okos ötlet. A mellbimbó mellé tedd a mutató és a középső ujjadat, és finoman szorítsd össze, majd emeld meg a mellbimbót úgy, hogy a cicik egy picit megemelkedjenek. Ha élvezetet okoz, erősíts rajta, ha nem, enyhíts a fogáson.
   
 4. Cicifagyi – a mellbimbók nyalogatása nem mindig elég. Néha az egész cicit érdemes kényeztetni. Képzeld, hogy a cici egész félgömbje egy jókora fagyi gombóc, és a bimbó csak a jutalom. A jutalmad nem marad el. Ja, ha még nem mondtuk volna – a párodnak két melle van, neked meg csak egy szád – néha válts. Jót fog tenni! Az is lehet azonban, hogy az egyik cicije jobban szereti a kényeztetést, mint a másik. Legjobb, ha kipuhatolod,vagy megkérdezed tőle.
   
 5. Válts hőfokot – van olyan nő, aki síkideg lesz tőle, de van, aki megőrül érte. Ha a szádat jégkockával kihűtöd, vagy egy korty forró teával megmelegíted, és váltott hőfokon ápolgatod kedvesed keblét, soha nem látott gyönyöröket élhet át.

HarmoNet tipp: Cici teszt>>>

A cikk nem ért véget, lapozz tovább!Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[57461]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x