Már nem a régi a szex? Csábítsd el újra a pasidat!
Címlap / Te+Én+Szex / Már nem a régi a szex? Csábítsd el újra a pasidat!

Már nem a régi a szex? Csábítsd el újra a pasidat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Kezdenek kihűlni a régi vágyak? Már nem tombol kettőtök között a szenvedély? Ne aggódj! A hiba nem benned van! Viszont tehetsz azért, hogy ne így legyen! Adunk néhány tippet, hogy szexuális életetek újból olyan legyen, mint a kezdetekkor. Vagy esetleg még jobb! 

Egy hosszantartó kapcsolatért tenni kell! A dolgok nem mennek csak úgy maguktól. Ha nem igyekszel azért, hogy jobbá varázsold, akkor egyszer csak kialszik a parázs és már nem lesz mit újra élessz! Vigyázz tehát, hogy időben lépj! Ne várd meg, míg egy harmadik is belép a kapcsolatba! Akkor már elkéstél. Amint kezded azt érezni, hogy párod már nem kíván Téged annyira, mint a kezdetekkor, lépned kell! Természetesen nem az a megoldás, hogy magadat kezded okolni, mert így végképp elveszíted őt. Tegyél azért, hogy újra megkívánjon!

Íme néhány tipp arra, hogyan legyél újra csábító kedvesed számára.

  1. Vegyél magadnak szexi fehérneműt!
    A szexuális életeteket kitűnően feldobhatja néhány új, szexi, divatos fehérnemű. Dobd ki a régieket, és vegyél magadnak újakat. Természetesen miután megvetted, tarts bemutatót párod előtt. Vonulj végig előtte csábítóan és merészen, esetleg tarthatsz egy izgató sztriptíz bemutatót is. Nincs férfi, aki ennek ellen tudna állni. Tegyél be valami izgi zenét, mozogj rá erotikusan, ringasd a csípődet. Az ölébe is ülhetsz! Játszd el a gátlástalan, merész, kihívó csábító szerepét!

    HarmoNet tipp:
    Divatos és dögös melltartók 2008 tavaszra>>>
     
  2. Reggelit az ágyba!
    Próbálj meg kicsit korábban felkelni, mint kedvesed, és csinálj magatoknak finom reggelit, amit természetesen az ágyban fogyasztotok majd el kettesben. Reggeli után elkezdhetitek már az előjátékot, amit majd este, amikor mindenki hazaért a munkából, folytatni tudtok.
     
  3. Közös zuhanyzás vagy forró fürdő!
    Mi sem izgatóbb, mint egy izgalmas fél óra együtt a zuhany alatt, vagy ráérősebb időben egy hosszú, forró fürdő gyertyafényben, némi illóolajjal, vagy füstölővel. Mosd meg kedvesedet alaposan! Kezd a hátával, majd haladj tovább! Ne hagyd ki egyik testrészét sem! Engedd, hogy ő is megmosson téged!

  4. Szenvedélyes csókok
    Amikor csak teheted, menj oda hozzá, öleld meg, csókold meg ott, ahol tudod, hogy szereti. A legjobb, ha mindezt akkor teszed, mikor tudod, hogy nincsen idő a folytatásra. Ilyen például munkába menetel előtt, vagy amikor éppen vendégeket vártok. Izgasd fel rendesen! Meg fog őrülni érted! Alig várja majd, hogy hazaérjetek a munkából, vagy hogy elmenjenek a vendégek!

    HarmoNet tipp: Izgalomra vágysz? Szeretkezz a konyhában!>>>
     
  5. Hagyj neki erotikus üzeneteket!
    Ha úgy érzed, hogy megörülsz már egy jó szexért, de a pasid még nincs melletted, és tudod, hogy mire hazaér, te már képtelen leszel a fáradtságtól kezdeményezni, akkor hagyj neki a konyhaasztalon, vagy a hálószoba ajtón egy szexi üzenetet. Így biztosan nem fogja azt gondolni, hogy nem kívánod őt. Sőt, valószínűleg azon lesz, hogy a lehető leggyorsabb módon elcsábítson téged, hiszen tudja, hogy kapható vagy bármire.
     
  6. Erotikus filmnézés együtt
    Nem kell feltétlenül pornó filmet kivenni, elég egy romantikus, erotikus film is, mely inkább beindítja a fantáziát. Itt amúgyis az a lényeg, hogy legyen inspiráció, a technikai háttérrel minden bizonnyal tisztában vagytok! De vigyázz! Ne szoktasd rá magatokat erre a szexuális segédeszközre!
     
  7. Masszírozd meg jó alaposan mindenhol!
    Egy jó masszírozás oldja a feszültséget és a gátlásokat. Felszabadítja a lekötött energiákat, és feltölti az embert energiával. Ha szeretnéd, hogy párod is aktivizálódjon, akkor masszírozd meg őt! Mindenhol!
     
  8. Úgy táncolnék Veled!
    Tegyél be valami jó lassú zenét, és kérd meg, hogy táncoljon veled! A tánc az egyik legerotikusabb mozgásforma, amit ketten lehet végezni, és varázsa hihetetlen módon oldja a gátlásokat, ledönti a falakat, közel viszi egymáshoz a partnereket. Egy igazi forró, lassú tánc felér egy szexuális előjátékkal is.
     
  9. TV helyett tükör!
    Vegyél egy nagy tükröt a hálószobátokba! A tükör előtti szeretkezés óriási módon fokozza mind a vágyakat, mind pedig az élvezetet. Sokkal izgatóbb, mintha idegen embereket néznétek a TV képernyőjén. Próbáld ki! Nem fogsz csalódni benne!
HarmoNet tipp: Honnan tudom, hogy flörtöl velem?>>>

Domak Nikoletta
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 10186 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x