HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-23
Címlap / Te+Én+Szex / Szex-napló extrákkal - Egyedi ajándék pasiknak

Szex-napló extrákkal - Egyedi ajándék pasiknak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-23

Alig múltak el az ünnepek, közeledik a névnapja, születésnapja, vagy épp az évfordulótok? Mit vegyél neki? Leitatni azért gyakran mégsem szeretnéd, és a veszek magamnak egy hálóinget a születésnapodra trükk már túl gyakran fordult elő ahhoz, hogy igazán örömet okozzon. Egy apró ötlet, amely felhevíti a párod -épp olyan hőfokúra, ahogy Te szereted! 

 

Ezt az apró kis ajándékot azonban nem csak nőknek ajánljuk, fordítva is javasolható, férfi által készítve, nőknek, de ez esetben győződjünk meg róla, és kétszer is gondoljuk át, hogy a partnerünk valóban erre vágyik-e, a nők ugyanis kevésbé szexcentrikusak.

Először is vásárolj egy üres, vékony, vagy akár vaskos naplót. Legjobb a sima, vonalazás nélküli típus. Lehetőleg egyszínű legyen, és papír felületű. Ha egyszínű, készíthetsz rá formával és ragasztóval plüssporból izgalmas formákat, amelyek érintése vadító. Lehet ez egy szimbólum is, de akár az intim szférákat is megjelenítheted képileg, kár népi motívumok formájában. Az alábbi szűrhímzések éppen erre a célra valók, hiszen a párkeresés, pártalálás rituáléja fejeződik ki a legtöbb virágban.

Ha ehhez nincs türelmed jó, ha szexis csajok képét vágod ki újságokból, s ebből készítsz egy izgalmas válogatást, s ezzel burkolod be naplótokat.

Már vélhetőleg az izgalmas külső is felvillanyozza kedvesedet.

Egy férfinek a könyv, magazin, és főként az érzéki ajándék mindig tökéletes. Mi kerüljön belülre? Ez egy kicsit hosszabb folyamat lesz, így a készülésnek jó, ha legalább egy héttel az alkalom előtt nekiállsz.
  1. Az első néhány oldalon vezess pl. naplót. Nem túl csicsás formában. A pasik utálják az illatostollas rózsaszín szívecskéket, és a szívcsakra ízű mondatokat. Legyen határozott, tömör, lényegre törő, és tartalmazza a legcsodásabb és legizgalmasabb kalandjaitokat.  
  2. Természetesen a negatívumokat hagyd le belőle, és hegyezd ki a történeteket arra, hogy mennyire kellemes és izgató vele lenni. Feleslegesen viszont ne ömlengj, az ostoba és visszataszító lehet.
  3. Ha készült rólad valami erotikus, izgató, vagy merész fotó, vagy van fürdőruhás képed, ragasz bele, minél többet, annál jobb. Ha van otthon fényképezőgéped, egy-két házilag készített, intim-kalandos képet is becsempészhetsz, de akár profi fotóshoz is fordulhatsz (például ITT >>>)
  4. A képek után vesd bele magad az irodalomba. Természetesen nem a szépirodalmi stílus lesz a cél, hiszen ez megmarad ponyvának, de fogalmazz te! A te szóhasználatoddal és vágyaiddal írj magatokról novellát. Nem kell gyakran beleírni a neveteket. A férfiak szeretik a pornónovellákat, de a tömör lényegre koncentrálnak, így jó, ha nem csöpögsz és ömlengsz, a karakterek nem szerelmüket bizonyítják, hanem egy az egyben leírod fantáziád minden kis gyöngyszemét.
  5. A történet végére, a következő oldalra, erősíts be egy fehérneműt. Olyan legyen, amit nem sajnálsz és különleges darab, lehetőleg akár új, nem mosott, de akár az ehető is ide passzolhat. Csipkés, tüll díszítésű, valami, amitől kézzelfoghatóvá válsz. Ha a párod bírja, akár intim illatodat is áraszthatja.
  6. Ezután következhet a kívánságlista, az, amire te vágysz. Ha tudod, hogy melyik a kedvenc illata rajtad, akkor itt már egy-egy oldal sarkát finoman beparfümözheted, épp csak annyira, hogy felelevenítse neki lényedet.


     
  7. Tehetsz bele néhány kupont, melyet "szerelmi kalendárium" formájában egy- egy adott hónapban használhat fel, vagy akár tetszőleges időpontban beválthatja. Írhatsz bele frivolabb mondatokat is, (Például: Ezt a kupont bármikor beválthatod az autóban, és az általad kért módon leszek a tied, vagy szerezek neked örömöt!)
  8. Végezetül pedig, jó, ha rászánod magad egy rövid írásra. Fontos, hogy jelen időben írd meg, közvetlenül. Lehet egészen rövid is. Kezd így: „Most, gondolj arra...” Aztán folytasd a leírást a levetkőztetésétől, egészen a csúcspontig. Meséld el, mit teszel vele, s ha ott vagy mellette, amikor olvassa, vélhetőleg már a kaland csúcspontjánál jártok, ha pedig nem, mert postán adtad fel, vagy később olvassa, most biztosan felhív, s magához csábít, szerelmével. (betehetsz egy szerelmes CD válogatást is a naplóba, és jelezheted neki, hogyha ezt meghallod, azonnal készen állsz arra, hogy kedvére tegyél!)

Ha úgy érzed, igazán extra albumot szeretnél, és van rá módod, egy cd-re írva mellékelhetsz magadról izgalmas home videót.
HarmoNet tipp a házi felvételekről  >>>

Az album legvégére pedig, betűzhetsz két jegyet egy izgalmas előadásra, egy fülledt szexi programra. Vagy ha tudod, hogy nem személyesen adod át, és mikor olvassa, beleírhatod, hogy épp most, hol és milyen körülmények között várod őt magadhoz!

A hátsó borító belső oldalára levezetésként nyomhatsz egy vörös ajkas csókot, a rúzsfolt meg fogja győzni, hogy ajándékod komolyan gondolod!

Ajándékozz magabiztosan, személyesen Neki!
 


Rendezvénynaptár


 
 
[ 14816 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x