Kihez illesz, kihez nem? - Párkapcsolatod reális jövője
Címlap / Te+Én+Szex / Kihez illesz, kihez nem? - Párkapcsolatod reális jövője

Kihez illesz, kihez nem? - Párkapcsolatod reális jövője

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

Összepasszolni a másikkal, sőt, talán szerelem... A horoszkópokat olvasva, gyakran tapasztaljuk, hogy az óva int egy jegytől, egy személytől, vagy éppen bíztat minket egy irányba. Ha eltöpreng az ember, és kicsit utánaszámol, kénytelen rájönni, hogy gondolatainak igen nagy hányadát a másoknak való tetszés, örömszerzés, és az önmagunknak való megfelelés teszi ki. A szépet és szerelmet keressük mindig, mindenhol, mindenben.  

Illeni vagy nem illeni

Az asztrológiát részletesebben tanulmányozva, rá kell döbbenünk, hogy nem létezik olyan, hogy két ember nem illik egymáshoz, ahogy két ember horoszkópját összevetve, a szinasztriát tekintve is csak azt tudjuk megmondani, hogy milyen jellegű hatást gyakorolnak egymásra, de azt, hogy ez miként érinti meg az adott személyeket, már nehéz megmondani, hiszen mindenki maga érheti el személyes megvalósítását.
Az asztrológia az a csodálatos és emberfeletti tudomány, amely rávilágít arra, hogy kivel, miért vagyunk együtt, minden kapcsolatban találunk könnyebbséget és nehézséget.

Ami nehéz, mindig vonzó

A leggyakoribb kapcsolattípusok a quadrát jegyes vonzalmak. Erre főként a szilárd jegyűek (Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő) hajlamosak, elsősorban saját erejüket, szilárdságukat keresik a másikban, és vonzza őket a másság, a másik megközelítés, temperamentumokban hasonlók. Ezek a kapcsolatok a hagyományos asztrológia szerint nem helyesek, nehézkesek, így is van, de éppen ez az ez a kihívás, ami forróvá teszi a hangulatot. A másik gyakori, sokszor javasolt kapcsolattípus a trigon jegyek találkozása, ezek az azonos elembe tarozó napjegyek összekapcsolódásai, általában olyan kapcsolatot jeleznek, ahol hasonlóak az értékek, és ezért a kapcsolat harmonikus, azonban kevésbé szenvedélyesebb. Vannak még szextil jegyek, jó eredménnyel és quinqunx jegyek igen nehéz kapcsolatban, s gyakori még, amikor két szembenálló, az évkör ellentétes pontján született gabalyodik egymásba. Ők, az igazán nagy szenvedélyt, az ellentétek vonzását élik meg, és nagy kompromisszumkészség szükséges ehhez. Mi a helyes, és mit lehet javasolni?Mi mind egyéniségek vagyunk!

Csak a horoszkóp egésze tudja a jövőt, s még az is csak sejti. Az asztrológiában kiemelt jelentőségűek a kapcsolati együttállások. Így, a Nap-Hold együttállás megértést és szellemi, lelki szerelmet, a Vénusz-Mars konjugáció testi óhajtást takar. Természetesen még számtalan együttállásról lehet beszélni, amelyek az egyén személyes hatását adják a jegyekben és házakban kombináltan állva, de ezek a kiemelt jelentőségű pontok, s biztos jelek ahhoz, hogy egymásra talál két ember, ha másként nem, barátként, lelkileg, emberként tisztelve egymást.

HarmoNet tipp: Valódi férfi kell? Csak igazi nőknek! - Nőiség fejlesztés felsőfokon! >>

Nem állíthatjuk, hogy egyik vagy másik jegykapcsolat jobb a másiknál, az egyik a szenvedélyes szerelmet adja, míg a másik a megértés harmóniáját. Sajnos, ahogy a horoszkópban is tíz bolygó, s számtalan kényes pont, ezer és egy helyen állhat, úgy az életben is ezer és egy helyen kaphatjuk meg a szerelmet, s mi arra vágyunk, gyakran, hogy mindent egy emberben kapjuk meg.  Lehetetlen, és pont ez a varázsa, szépsége az univerzumnak, ezáltal a lelkek nem különálló szappanbuborékokban, elszigetelt útkeresők, hanem kapcsolódni és megismerni kívánó felek.


Hogyan tud segíteni e tudomány?

Azt asztrológia abban segíthet, hogy megértsük, mi a kapcsolatunk a személlyel, miért érkezett, miért választottuk, s mik azok a térségek, ahol dolgoznunk kell ezen a kapcsolaton, hogy működővé váljon. Az asztrológia eredetileg nem azt vizsgálja, hogy valaki párkapcsolat, vagy szex, szerelem esetleg "csak" barát számunkra, hanem arról tanít, hogy mit ad, és mit kér a másik, és mindenki egyéni személyes megvalósításának megfelelően megmondhatja, hogy az neki mire elegendő, ha a két személy igénye találkozik, akkor egy beteljesedett barátságról, szerelemről, kalandról beszélhetünk.

HarmoNet tipp: Szerelem: kockázatok és mellékhatások végett kérjük olvassa el a tájékoztatót! >>

Nincsenek tabuk és lehetetlenségek, minden ember képes minden másik személlyel kapcsolatot építeni, és szerelmet megtalálni, akár egyértelmű, akár különös, sőt, egészen bizarr nyelven, a tartóssága mindennek, pedig csak az elhatározáson múlik, a Sors vad szelein. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 32828 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x