Lejtőn a párkapcsolatod? 5 aranyszabály, hogy helyrehozd!
Címlap / Te+Én+Szex / Lejtőn a párkapcsolatod? 5 aranyszabály, hogy helyrehozd!

Lejtőn a párkapcsolatod? 5 aranyszabály, hogy helyrehozd!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

A rohanás, stressz, megfelelési kényszer és sikerhajhászás mögött szinte minden esetben párkapcsolati gondok is meghúzódnak. Azok a lányok, asszonyok, akik anyaként, főnökként, alkalmazottként, vagy akár egy művészi vonalon eredményeket érnek el, gyakran libikóka módon, a magánéletükben nem olyan szerencsések. Te is közéjük tartozol? Őszintén, tudnál finomítani még valamit kapcsolatodon?  

Szeretni kell

Szinte nincs olyan ember, akire nem férne rá egy kis kedvesség, szeretet, kényeztetés és nincs olyan pár, ahol minden simán menne. Léteznek persze álompárok, de ritka, és természetesen majdnem minden kapcsolat hullámzó. Jó esetben a hullámok egyenletesek és a tenger habzása helyett a szinuszgörbére hasonlítanak.

A párkapcsolat gyengítője lehet egy nagy baráti kör, pletykálkodások, ismerősök, vagy a család részéről, egy gyermek érkezése, vagy sok gyermek, amikor a párnak már nincs másra ideje, pénzhiány, sok külföldi tartózkodás, a megszokott légkör elvesztése, az általános megismerkedéskor való légkör végzetes megváltozása, karrierhajhászás, stb.

5 segítő korlát Neked!

Ezek a tettek persze érthetőek, és joggal végezhetők, sőt okkal érezheti az ember, ezzel nem tud mit tenni. Itt van 5 aranyszabály, hogy biztosan helyrehozd kapcsolatod!

 1. Minden héten egyszer tölts legalább 3-5 órát kedveseddel kettesben. Ha egy héten ez kimaradt, egy hónapon belül pótold ezt az időt. Ekkor csak egymásra szabad figyelni. Így az olyan időtöltés, mint a mozi, csak akkor megengedett, ha utána még órákat kettesben vagytok. Beszélgessetek, tervezzetek, szerelmeskedjetek! Naponta az ember fejében 1000 gondolat születik, és ki tudja hány suhan át! Ha egy hónapig nem beszélgettek már, nem ismeritek egymást! Szóval, ismerkedjetek!
   
 2. Minden nap töltsetek együtt legalább fél órát, akár gyermekekkel, akárhogy. Az olyan programok, mint vásárlás, együtt fagyizás az autóban, csevegés, takarítás közben romantikusak lehetnek. Hasznos, ha minden nap egy étkezést legalább együtt költötök el.
   
 3. A hálószobából ki kell tiltani a figyelmet elterelő dolgokat. A hálószoba nem munkahely. A munkasarok, még ha az egyik édesen alszik, és a másik dolgozik mellette kedvesére gondolva, még akkor is veszélyes ötlet. A tv, számítógép, playstation, stb. csak akkor lehet jó ötlet hálószobában, ha azzal nem minden nap, és nem mániákusan foglakozol!
   
 4. Minden hónapban találkozz legalább egyszer a családoddal, nyugodt körülmények között. Vagyis minden hónapban egyszer te, egyszer kedvesed családjával találkozz, ebéd, vacsora, nyaralás, kemping, séta formájában. Ekkor jó, ha együtt mentek. Így a család látja, hogy rendben vagytok, és azt is érzi, van helyük az életetekben, így sokkal kevésbé másznak bele az életetekbe a hétköznapokban!
   
 5. Akármilyen romantikus, a családi fotókat tiltsd ki a magánszférából. Ott gyermekekről vagy kettőtökről szóló fotókat tároljatok. A múltat és a környezetet idéző képek nem valók a romantikus szférába, a legjobb, ha van egy helyiség a lakásban, ami csak kettőtökről szól. Itt viszont legyen minden kéznél, amire csak szükséged lehet. Egy hideg házban nem jó éjjel elsomfordálni a szexi hálóingért, sem a masszázsolajokért. Ami az életed, intim szférád része, az legyen a közeledben!

+ 1 Ráadás tipp: Mindig udvarolj a másiknak! Minden nap meg kell hódítani kedvesünket - igaz ez főként a férfi udvarol nőnek oldalra -, így minden nap járj valamivel a kedvébe, néha lehet ez ajándék, de a figyelmesség érződjön ki belőle!

 
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 12924 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x