Végtelenül közel a Valentin nap - Ajándékötletek pro és...
Címlap / Te+Én+Szex / Végtelenül közel a Valentin nap - Ajándékötletek pro és kontra

Végtelenül közel a Valentin nap - Ajándékötletek pro és kontra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Közeleg a Valentin nap. Már hazánkban is egyre többen ünneplik. Lassacskán, de bevonul a köztudatba. Régi hagyományaink közül talán a balázsoláshoz kötődik, de számos más eredetről írnak. A lényeg, hogy ilyenkor szeretteinket és szerelmünket ismét megajándékozhatjuk. Most megtudhatod, hogy mit adj és mit ne. Vajon Te már tudod, mit fogsz venni? Ha nem, álljon itt néhány ötlet férfiaknak és nőknek egyaránt. 

Csokoládé
Szörnyen kiábrándító, ha csokit veszel az egyik bevásárló központban vagy a helyi üzletek valamelyikében. Ez még viccnek is rossz. Nem fejezi ki a szeretet mélységét. Úgy tűnhet, hogy részedről „ez is csak egy kötelező - na veszek valamit neki,- mert kell, aktus. Ha valóban szereted azt, akinek ajándékot adsz, és nem akarsz konfliktust ébreszteni, akkor legyen egyedi az ajándék. Lehetőleg csak neki szóló.

Írj verset párodnak
Saját költemény. Vers vagy próza vagy csak egy-két ügyetlenül egymásután szórt szó, melyről érezni, hogy tőled származik és csak neki szól. Ha ilyet adsz biztos, hogy életre szóló nyomokat hagysz szíved választottjának lelkében. Semmiképp ne sms-ben fogalmazd meg Valentin napi jókívánságaid, mert ez szörnyen kiábrándító. A figyelmesség szikráját sem jelzi.

Egyedi készítésű tárgy esetleg valami különleges általad elkészített finomság maradandó élményt nyújthat. Valami olyan dolog is jó lehet, amire tudod, hogy nagyon régóta vágyik. Lehet az egy program, repülés, ejtőernyőzés vagy utazás. Itt az alkalom, hogy valóra váltsd párod álmait. Garantált, hogy értékelni fogja.

HarmoNet tipp:
Ha valami különlegesre vágysz - a szerelem ünnepe kettesben! >>

Mit ne vegyenek a hölgyeknek

Ugyan számos üzlet hirdet szexis ruhadarabokat, de ne ezzel lepjék meg kedvesüket, ha jót akarnak. Inkább a hölgy lepje meg önöket egy ilyen darabbal, amit magára húz. Azzal, ugyanis ha ön adja, félreérthető gondolatokat indíthat el a nőkben. Pl. csak azt akarja, vagy más nem is jutott volna eszébe, ha rossz a méret abba pedig bele se gondoljon milyen veszekedést zúdíthat magára. Ránctalanító vagy fiatalító krémet semmiképp sem, még 15-20 éve tartó házasság esetén sem. Nagyon bántó, csak arra emlékezteti szíved hölgyét, hogy komoly testi problémái vannak, kövér és öregszik. Hagyd, hogy ő vegye meg magának a szépségápoláshoz használatos termékeket. Ha mindenképp ragaszkodsz ehhez az ötlethez, akkor inkább ajándékkártyát, utalványt vegyél, így megveheti magának az általa áhított árut.


Saját kezűleg

Mindkét nem értékeli az apró, de személyre szóló ajándékot, hiszen ezáltal érzi a legjobban, hogy fontos a másik ember számára. Adhatsz saját készítésű festményt, fotóalbumot. Egy üvegpohár vagy üvegváza, amit otthon üvegfestékkel te magad készítesz el szívet melengető ajándékká válhat. Ha tudsz varrni, készíthetsz pénztárcát, mobiltartót, vagy táskát. Rézből készíthető saját kezűleg gyűrű, vagy nyaklánc esetleg fülbevaló. Papírból is számtalan dolog készíthető a rózsától kezdve a kisállaton keresztül a dobogó szívig.Az együttlét varázsa 
Ajándékként a közös program is nagyon jó ötlet. Lehet ez kirándulás, mozi, vacsora, vagy több napos kényeztető üdülés. Az együtt töltött idő csodálatát fokozva egy kis romantikus vígjáték biztos jól jön ilyenkor és a gyertyafényes vacsora sem maradhat el.

HarmoNet tipp: Csábító csokoládé - férfifalók játékszere >>

De ami a biztos nyerő az egy kettesben eltöltött hétvége, meghitten egymásra odafigyelve egy szállodában, vagy kimondottan erre a célra alkalmas és különlegesen feldíszített titkos házak valamelyikében.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2715 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x