Hogyan kell gazdag pasit felszedni?
Címlap / Te+Én+Szex / Hogyan kell gazdag pasit felszedni?

Hogyan kell gazdag pasit felszedni?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

A 15-25 éves női populáció legégetőbb kérdése, - feltehetőleg Szenegáltól Budapestig, világszerte - melyre sokan keresik a tuti választ. A 25 felettiek már vagy rájöttek az önállóság ízére, vagy a válogatás helyett a várogatás álláspontján állnak, és alapvetően mindenki jó nekik, aki az ördögnél kicsit szebb és nincs 50 évre előre eladósodva.  

Definiáld – számodra ki a gazdag?


Van, akink a gazdag fickó egyet jelent azzal, aki egy este két koktélt is tud venni. Van aki a menő(bb) (sport)kocsira hajt, mint külsősége, van aki a biztos(?) multis állást tartja fontosnak, megint mások a vállalkozókat hajtják, vagy az orvos/ügyvédfoglalkozásúakat. Gábor Zsazsa a nagy házak birtokosait tette boldoggá, - ezért mondták rá válásai után, hogy a legnagyobb háztartási szakértő! Olyan is akad, aki celeb alatt nem ismerkedik, bár őket inkább a rajongás, mint a biztos pénzügyi háttér hajtja.Gazdag, potenciális, vagy egzisztenciális?


Aki gazdag, az egyszerűen nagy vagyonnal rendelkezik.
Nekik nem kell minden áron dolgozniuk, de a vagyonuk kezelése azért elég sok idejüket felemészti. (Serdült lányka koromban volt egy ilyen barátom – nem értettem eleinte, miért nem „dolgozik” mint a „rendes emberek”. Nos, neki házai voltak, melyek kiadásából rendes bevétele származott, melyekből újabb házakat vett megszorult emberektől áron alul, a hozam egy részéből „játszott a tőzsdén”, gyakran nyereséggel!) Gyakran összekeverik az erogén zónájukat a pénztárcájukkal, sokan spórolósak, illetve a pénzen vett nőket kedvelik.

A potenciális fickók azok, akik még életpályájuk elején vannak, de nagy jövő ígérkezik számukra. Jó diplomájuk, jó első állásuk, esetleg szülői ágról jó kapcsolati tőkéjük van. Gyakran indulnak jó szülői háttérrel, saját autóval, vagy kisebb/nagyobb házzal, vagy lakással, vagy lakásra való kilátással. (Ápoljátok nagymamát!) Ide sorolhatók azok a fiúk is, akik a családi vállalkozás várományosai, független attól, hogy van-e kedvük nekik is a cukrászathoz/autószereléshez/szerszámgép-kereskedelemhez, vagy az aktuális vállalati profilhoz. (Ez egy veszélyes együttállás!)


HarmoNet tipp: 6 titkos randi tipp - pasizásról csajoknak >>


Az egzisztenciális rendezettség
általában a 30 feletti férfiakra jellemző. Azok a férfiak tartoznak ide, akik rendelkeznek már saját ingatlannal (kölcsönnel, vagy kölcsön nélkül) van autójuk, lehetőleg jobb, mint egy öreg Suzuki, van állásuk, vagy biztos jövedelemforrásuk. (Jó esetben nem elváltak, és nincs feleségük.) Számuk az összes férfi lakosság körülbelül 3%-át teheti ki, ennek a 3%-nak körülbelül fele homoszexuális, aszexuális, vagy megrögzött agglegény, a maradék másfél százalék pedig vagy pap, vagy a legjobb barátnőddel jár.


Suba a subához, guba a gubához!


A klasszikus mondás, mely szerint guba a gubához passzol, a mai napig igaz. A társadalmi rétegződés, a szórakozási szokások és társtalálási lehetőségek, talán az Internet korában lazultak egy kicsit, ám a mennyiség növekedése nem hozott automatikusan minőségi változást. A jómódú fiú továbbra is jómódú lányt keres, (vagy ha „vesz magának” valakit, akkor azt függőségben és kiszolgáltatottságban tartja) a csóró fiú pedig továbbra is az éhkoppot nyeli. A kivételek valójában ritkák, és a csillogó felszín mögött gyakran csúnya mélységek vannak, amit csak az kíván meg, aki nem lát a felszín mögé.

HarmoNet tipp: Randi tippek csak neked: társkereső kisokos csajoknak>>


Gazdag? De hogy kell felszedni?


Az első kérdés – csak azért, mert gazdag, érdemes-e? Ha úgy látod, hogy igen, akkor éppen ugyanúgy kell, mint a nem gazdagot. El kell csábítani. A gazdag pasik pénzre menős csajt érzékelő receptora azonban extrafejlett! Ha megérzi rajtad, hogy a cukimuki nyuszikának elkopott a bundácskája, és csak azért kedveskedik, hogy újat kapjon, bizony hamar faképnél hagy. Vagy megvesz, kilóra és kár bele többet képzelni, mint amennyit ér. A recept, hogy úgy kell felszedni, mintha nem volna pénze, mintha magáért szeretnéd, nem pedig azért, ami a számláján lapul – és ezt el is kell hitetned vele. Leginkább úgy, hogy tényleg úgy is van.

Nem könnyű – és egyáltalán nem biztos, hogy hosszabb távon is megéri, ha színház az egész. 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 21538 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x