Zavar, ha a pasid megnéz más csajokat?
Címlap / Te+Én+Szex / Zavar, ha a pasid megnéz más csajokat?

Zavar, ha a pasid megnéz más csajokat?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Hűséget fogadott és nem vakságot! - mondja ő, és kifolyik a szeme, ahogy annak a dögös szőkének a gondos munkával megcsinált és egy kirakatrendező módszerességével placcra pakolt csöcseit bámulja leplezetlenül. Neked meg vörös a fejed a méregtől, legszívesebben jobb kézzel a szőkét, ballal a fickódat pofoznád lilára. Közben pedig nem történt valójában semmi. Vagy mégis?  

A fickó nem érti, mi bajod van ezzel, hiszen csak megnézte a megnézni valót. A szőke észre sem vette az egészet – bár nyilván az ilyen vetkőztető tekintetekre hajt. Egyébként. A szőke ugyanis momentán bőszen fecsegett a mobilján. Te meg síkideg vagy. A fickó is síkideg lesz – ugyanis nem érti. Azt látja, hogy pattogsz egy semmiségért. Ő különben is téged szeret, és azt a szőkét csak megnézte, de soha nem akarna tőle mást. Te nem hiszel neki? Vagy hiszel, de mégis megőrülsz a féltékenységtől?

Nem fogadtam vakságot!

A fenti jelenet – különféle rendezésekben – naponta ezerszer-milliószor lejátszódik utcán, étteremben, kávéházakban. Maga a dögös-csöcsös, sokszor megbámult szőke is lejátssza, ha a pasija egy kemény seggű barnára néz. A nők többsége rettentően ki tud akadni attól, ha szíve választottja, de akár csak egynapos udvarlója megbámul egy idegen nőt. (Arról nem is beszélve, ha a nő nem idegen!) Pedig a férfiak ilyen bámulósak. A nők lelkén nem segít, ha elolvashatják ezredszer is, hogy a férfiaknak a látvány fontosabb, mint az érzelmek. Mivel számukra a látvány maximum bosszantó, (ehh.. már megint egy érzelem!) de semmiképp sem vonzó, így értelmezhetetlen a „csak megnéztem” védekezés. A nők képtelenek érzelem nélküli értelmezésre ebben az ügyben.

Mit üzennek, ha megbámulnak?

Ha egy pasi megbámul egy nőt, lehet, hogy nem is gondol közben másra, csak „legelteti a szemeit”. Lehet, hogy átfut az agyán: De megdugnám! vagy: Ezt is unja valaki … Aztán, úgy 8 másodperc múlva már újra azon jár az agya, amin korábban is. Körülbelül olyan számára az élmény, mint amikor egy nő megpillantja álmai ruháját a puccos kirakatban, hozzáképzeli az árcímkét, majd sóhajt és tovább megy. Sőt, még ilyen sem ... mert a nőnek a ruha esetleg néha eszébe jut. A pasi azonban ezeket a tucatszám futó „dögösmacákat” nem jegyzi meg. A nők számára a férfi vetkőztető pillantása azt üzeni: - Klassz csaj vagyok, megbámulnak a férfiak, vonzó vagyok, jó a cicim (fenekem, hajam, sminkem). Megérte megvennem ezt a dekoltált pólót.  Ha akarnám, akkor ez a pasi is utánam futna – de épp nem akarom, mert most egy Igen Fontos Dolgom van, ami miatt nem érek rá úgysem pasizni és különben is – nem vagyok én kurva!

Ezzel a belső monológgal szemben a fickó halkan gondolt félmondata, meg egy vágyakozó tekintet áll. A nők rengeteget képesek tenni azért, hogy egy ilyen gondolatsor átfuthasson a fejükön. A férfiak azonban valahogy nem az ilyen pompás puncikat akarják hosszú távú barátnőnek. Őket megnézik – ha adódik. Néha ráhajtanak, mert kell a trófea a haverok előtt, (csak le ne bukjunk!) de egyébként a díszhímek rövidtávú numeráit tisztelhetjük ezekben a lányokban. A széplányok pedig még egy picit szebbek lesznek, még egy kicsit jobban kipakolják, még egy kicsit jobban kisminkelik… Hiszik, ha az áru kelendő, egyszer végre csak ráharap valaki. S ez többnyire így lesz …

A „hosszú távú barátnő” típus kontra „de megdugnám” típus

„Feleséget a konyhában válassz, szeretőt a bordélyban” – hangzik a régi mondás. Századokkal ezelőtt különbséget tettek a férfiak a prosti-típusú, könnyűvérű, és a házasságra alkalmas nők között. Persze nem jelentette ez azt, hogy a házasság mellett nem jártak máshová is a férfiak – s a nők nem voltak akkor is féltékenyek. A „született feleségek” és „bűbájos boszorkák” azonban egymásra féltékenykednek, s dühüket a férfiakon töltik ki. Pedig közös bennük, hogy a férfiakat az alsó három csakra környékén akarják megfogni – a hasuknál és a farkuknál fogva!

Mit üzen a dögös csaj?

A férfiakat elsősorban a farkuknál akarja megfogni. Szexualitást sugall és azt az üzenetet küldi, hogy nehezen megközelíthető, csak a legjobbak érhetik el azt a nívót, amit ő kínál. A legjobb férfiakat várja, ő a legjobb nő. Sokszor azonban a valóságban olyanok, akár a spanyolnátha: bárki megkaphatja őket három jó szóért, s azt a három jó szót nem is a legjobb fickók mondják ki. Számukra az élet külsőségekről szól, arról, hogy mindig tökéletesen kell kinézniük ahhoz, hogy vonzóak maradjanak. A nőiességet a külsőségekben élik meg. Lenézik, ugyanakkor irigylik a háziasszonyokat, akik képesek a gyerekek orrát törölgetve otthont teremteni, s olyan melegséget adni a férfiaknak, amire azok vágynak.

Mit üzen a „feleség típus”?

A biztos otthon és a gyermekáldás ígéretét adja. A férfiaknak ez a stabil háttér ugyanúgy kell, mint az erotikus impulzus. Az ilyen nők sokszor ugyancsak csinosak, ám nem minden számukra a külső. A férfiak sokszor az eszüktől ijednek meg – noha a nagyon dögös csajok néha ugyanolyan okosak, mint ők. Sőt – vannak annyira okosak, hogy ne mutassák ki eszüket, fölényüket. Ők sokszor szexuálisan kevésnek érzik magukat. Nem, vagy csak ritkán érik el az orgazmust, és azt hiszik, bennük van a hiba.

 
 
Miért féltékenyek egymásra?

Mindegyik azt a tulajdonságot látja a másikban, ami benne nincs meg. Mindkét típus iszonyú energiákat fordít arra, hogy tökéletesre csiszolja azt, ami benne jó. Mégis a másik bájaira és ékeire vágyódik. Ha egy férfi hosszasan beszélget egy „feleség típusú” csajjal, vagy megbámul egy dögös- bögyöst, az ellentett típusba tatozó oldalkocsija patáliát csap.

Az Elizabeth-effektus

Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták. Vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem!” – A KFT népszerű száma tökéletesen megfogja a problémát. A tökéletes nőből nagyon kevés van. Ahogy tökéletes férfiből is. A zsák mindig megtalálja a foltját, mindig az az ember van mellettünk, akit megérdemlünk. A féltékenység többnyire nem a férfinak, hanem magunknak, nőknek szól. Saját önelfogadási zavarunkat vetítjük ki a férfiakra, néha annyira, hogy bele is hajszoljuk egy cifra megcsalós történetbe.
Hölgyek! Nem éri meg!
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 16842 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x