3 végzetes hiba a pasi szemében - a legtöbb nő észre sem...
Címlap / Te+Én+Szex / 3 végzetes hiba a pasi szemében - a legtöbb nő észre sem veszi

3 végzetes hiba a pasi szemében - a legtöbb nő észre sem veszi

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Christian Carter kutatásai és személyes tapasztalatai alapján a nők viselkedésének három fő jellemzője van, ami miatt nem működnek a párkapcsolatok illetve a férfiak megriadnak már az első randi alkalmával. Mit kellene mindenképpen elkerülnie a nőknek? Lássuk a férfi szemszögéből. 

Egyes számú hiba: a nők azt a látszatot keltik, hogy segítségre szorulnak és gond van az önértékelésükkel.
Nem kevés esetben fordul elő, hogy a nők beindítják a férfiak bizonytalanság érzetének „riasztóját” és kétszer is meggondolják, hogy elmenjenek-e a következő randira. Sajnos egyébként a magabiztos nők is akaratlanul adnak ilyen jeleket. És egyetlenegy is elég ahhoz, hogy a férfi komoly érdeklődése megszűnjön. Íme néhány:

  • Ha a nő a régi párkapcsolatairól becsmérlően beszél. Ha ilyet tesz, az tulajdonképpen rá vet rossz fényt, nem arra, akit kibeszél. A férfi joggal attól tarthat, hogy a nő lelke mélyén még mindig hordozza a régi sérelmeket, nem tudott túllépni rajtuk, és emiatt kénytelen lesz részese lenni a problémáknak, ha komolyra fordulna a kapcsolat.
     
  • Negatív véleménye van más nőkről. Különösen, ha cirkalmas nevekkel is illeti őket (lotyó, ribanc, stb.) Az ilyen megnyilvánulás biztos nem fogja lenyűgözni a férfit. A nők hajlamosak ilyen viselkedésre, mikor egy csinos, kívánatos nővel állnak szemben, pláne ha az illető a szívük hőn áhított férfijának tetszik is. Emiatt a férfi meg lesz arról győződve, hogy a nő csak az alacsony önértékelését próbálja palástolni, megerősítésre és figyelemre vadászik. Nem igazán jön be a teremtés koronáinak.
     
  • Túl sok fizikai érintkezés, különösen nyilvános helyen. Ha a nőt alig lehet levakarni, folyton a férfi nyakán lóg, igencsak zavaró lehet. De a férfi általában nem ad hangot ennek. Sokkal célravezetőbb, ha a nő csak ritkán és rövid ideig létesít fizikai kontaktust, mely valósággal elragadtatja a férfit.

Kettes számú hiba: A férfit a szexualitáson keresztül közelíti meg a nő az érzelmi oldala helyett.
A legtöbb nő azt a hibát követi el, hogy meg van arról győződve, hogy a férfit kizárólag a szex vezérli, emellett azt hiszik, ha szexuális vágyaikat felébresztik az érzelmi vonzalom is automatikusan beindul.

A nők gyakran úgy gondolják, hogy ha rögtön ágyba bújnak, az már kapcsolatot jelent, és képesek lesznek elérni, hogy a férfi azt tegye, amit kívánnak. Valójában a férfi képes arra, hogy a szexuális kötődést elkülönítse az érzelmitől, mivel ez számára két teljesen különböző dolog, és valami pluszra van szükség ahhoz, hogy a kettő eggyé olvadjon és úgy is maradjon.
A férfiak sem csak szexre vágynak, annál sokkal többre. Az a nő, aki tudja, hogyan elégítheti ki partnerét érzelmileg ÉS szexuálisan, azok lopják be magukat a férfi szívébe, így viszonzásképpen ugyanazt kapják.


Hármas számú hiba: A nők nem tudják felmérni a férfiben rejlő lehetőségeket
Sok nő kizárólag a férfi vonzereje alapján dönti el, hogy érdemes-e a kapcsolatba energiát fektetni. A vonzalom fontos, de egyben veszélyes is.

Ha valaki iránt hatalmas a vonzalom (mindkét nem esetében), az biztos hogy működésképtelenné teszi a józan döntést, sőt az ösztönös megérzések is háttérbe kerülnek. Így bizonyosan elkerülik figyelmünket a partner végzetes hibái, melyek hosszútávon csak fájdalmat és bonyodalmakat okoznak. Ha az ember ilyen kapcsolatban ragadva találja magát, valószínűleg ez lehet az oka.

Fontos, hogy józanul meg tudjuk ítélni a potenciális partner valós tulajdonságait, azonnal vegyük észre az esetlegesen nem működő kapcsolat jeleit, így nem vesztegetünk sem időt, sem érzelmi energiát egy olyan partnerre, akivel nem járunk egy rugóra. Ne hitessük el magunkkal, hogy miattunk „majd megváltozik”. Különben csak összetört szívvel kerülünk ki a kapcsolatból.

Dékány Márta
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 16420 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x