Mit tálalj egy forró nyári estén? Pikáns percek hőségben...
Címlap / Te+Én+Szex / Mit tálalj egy forró nyári estén? Pikáns percek hőségben

Mit tálalj egy forró nyári estén? Pikáns percek hőségben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A férfiak fejét bizony nem csak egy szelíd mosollyal, egy őrjítő pillantással, hanem egy finom étellel is el lehet csavarni. Hát még, ha mindez egyszerre teljesül. Mi az, ami igazán üdítőleg hat szerelmi életetekre egy izzasztó nap után, egy izgalmas, nyári estén? Szerelmi konyha, izgató ízek a vadító melegben. 

Évszázados tapasztalat, hogy a férfiakat a gyomruknál fogva (is) megszerezhetőek. Egy fülledt, rohanós nyári nap utáni estén, egy hűvös teraszon gyertyafényes vacsora, halk zene meghozza az eredményt. Természetesen az sem mindegy, hogy mi is van az asztalon. Egyes ételek már színükkel, formájukkal erotikus asszociációk teljes sorát indítják el. A meggyvörös ajkak izgalmas, édes melegséget okoznak, az osztriga pedig valószínű mindenkinek egyértelmű.

Kínáljuk csokoládéval…
Sokan nem hisznek az ételek hatásaiban, de tegyük félre a szkeptikusságunkat és vegyük elő a boszorkányság erejét!
Kezdjük a legáltalánosabb előétellel, kínálóba egy kis csokoládét!
Az köztudott, hogy ez varázsétel. Melegséget, boldogságot kelt az emberben. A köznyelvben afrodiziákumként ismert a szer neve, ami a kiváltott érzékekért felelős. A tudósok hosszú időn keresztül vitatták az ételek szexuális ráhangoltságra vonatkozó befolyásoló képességét. Napjainban azonban egyre több tudományos cikk jelenik meg, melyek az afrodiziákumok jelentõségére világítanak rá. S mint ahogy azt egy amerikai táplálkozástudományi professzor említette: A jó étel és a szex tulajdonképpen olyan, mint a kulcs és a zár, ráadásul mindketten az emberi szükségletek alapvetõ forrásai. A jó érzéssel elfogyasztott étel kiszabadítja a szexualitás elzárt területeit. S hogy ezek után mi a titok? Nem mindiig az a lényeg, hogy mi az, amit elfogyasztunk, hanem sokkal inkább az hogyan készítjük és hogyan tálaljuk. A szobahőmérsékletű ételek azaz a se nem túl hideg, se nem túl forró ételek már önmagukban jókedvvel töltik el az embereket, s akkor még nem beszéltünk az alkalmazott fűszerezésről illetve a díszítéshez használt kellékekről. A vörös kaviár szemecskék a banán, az eper senki asztaláról nem hiányozhat!

HarmoNet tipp: Heti szexhoroszkóp >>

Bűbáj, macskaháj, kígyófarok
Ha elővesszük a boszorkánykonyha könyvünket könnyen rátalálhatunk jó néhány olyan fűszerre. Amelyikkel bűbájmacskaháj furfanggal elérhetjük, amit szeretnénk. A ginseng gyökér a yohimba, valamint az osztriga sok szeretőt tettek már "naggyá". Nálunk az osztriga ilyen hatása kevésbé ismert, pedig a természet a tesztoszteron termelés egyik fontos hajtóanyagát, a cinket sűrítette bele. A latin szeretők titka talán pont az osztrigában rejlik...
Borsmenta, édeskömény, fagyöngy, fahéj, ginseng, koriander, petrezselyem, sáfrány, szegfűszeg, zöld ánizsmag, vanília és zeller mind, mind, olyan fűszerek, amelyeket bátran felhasználhatjuk szerelmi csábításra.


Bódító bor, az örök siker
Az alkohol bizonyos mértékű fogyasztása feloldja a gátlásokat, elszánttá, tettrekésszé teheti az embert, s az átlagosnál nagyobb teljesítményre is sarkallhatja akár. Ez a szexualitás terén is igaz. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a hangsúly a „bizonyos mértéken” van, ugyanis a túlzott alkohol fogyasztásnak köszönhetően visszájára fordulhat a dolog. Ha csak egyetlen korttyal is túlfogyasztjuk a kívánatos szintet, a hatás bizony korántsem lesz pozitív. Áthidalhatatlan szakadék keletkezhet ez esetben vágyaink és lehetőségeink között. Ugyanakkor számos gyógyszer és kellemes élvezeti cikk hordozója is az alkohol. Benne oldják fel a gyógyfüvek kivonatait, és sokat az ismert szerelmi ajzószerek közül. Ebben az esetben azonban az alkohol mennyisége nem számottevő.
Csínyján hát a szesszel, ha szerelmi légyottra készülünk! A megfelelően csekély mennyiség meglelése fontos feltétele a kívánt hatás elérésének.

Ha valóban ágybabújnál vele, alegjobb ha egy kevés alkoholos serkentőt egy könnyű, em elálmosító, mediterrán, salátás vacsorával tálalsz. Segít ebben a zöldsaláta, az oliva, és a színében is szerelmes: paradicsom. A remeket édességgel támogasd meg. Kerüld a zsíros, olajos süteményeket. Szavazz a hűsítő joghurtra, fagylaltra, gyümölcskelyhekre.

(Képek: piqs.de)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 7148 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x