Beszédes színek
Címlap / Te+Én+Szex / Beszédes színek

Beszédes színek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-04

Nem mindegy, hogy milyen színben látja meg a NŐ-t az első randin! A mély dekoltázs és felsliccelt szoknya nyilvánvaló felkérés keringőre.... - ki-mire jut a nővel?! A nő lilában spirituális beállítottságú, babarózsaszínben anyáskodó, ha vöröset visel pedig könnyűszerrel ágyba vihető. Emlékszik rá, hogy partnere miben volt az első randin? 

Nem mindegy, hogy milyen színben látja meg
a NŐ-t az első randin!


A mély dekoltázs és felsliccelt szoknya nyilvánvaló felkérés keringőre.... - ki-mire jut a nővel?! A nő lilában spirituális beállítottságú, babarózsaszínben anyáskodó, ha vöröset visel pedig könnyűszerrel ágyba vihető.

Emlékszik rá, hogy partnere miben volt az
első randin?


Mielőtt tovább olvasna, a biztonság kedvéért nyissa ki párja gardróbját, vegye sorra, milyen színűek a ruhái!

-A nő vörösben, pirosban: pirosban, nem tilos! Sőt! Biztosra mehet, ha az első randira vörös ruhát ölt. A vér színe szenvedélyes éjszakára hívja a férfit. A nő vörösben elbűvölni, hódítani (és leginkább szeretkezni) szeretne. Ezt a színt kedvelő nő kalandvágyó, szórakozást kedvelő. A második ájszaka, vagy a reggel csalódás lehet! Vigyázzon a pezsgővel!

- Halványzöldben:megváltoztatni, birtokolni szeret és vallja, hogy a "szomszéd kertje mindig...", ezért következő célpontja talán a legjobb barátunk lesz. Emancipált nők szeretett színe, akik kihasználják, hogy ennek az árnyalatnak nyugtató hatása van az idegrendszerre, ezért fő vadászterületük: a sokat idegeskedő férfi. És ha foglalt? Legalább kihívás is!

- A nő rózsaszínben: ilyen színben látná a világot, párjával együtt. A baba-rózsaszínt viselő anyáskodó típus, akitől kényeztetésre számíthat, de a pátyolgató szív mögött hasonlóan figyelmességre vágyó lélek rejtőzik, aki viszont nem tud a bókoknak ellenállni.

- Narancs színbe burkolózó hölgytől: "langyos-vizű" párkapcsolatra számíthat. Nemi lustaság, passzív félsszel fűszerezve, ellenben biztosítja az édes-otthon melegét. Ennek a színnek jótékony hatása energiával tölti fel a viselőjét - de, attól még nem lesz az ágyban "fatuskó-nőből" fantáziadús vamp ?!.

- Ha nemcsak a tenger kék: nyugodt, higgadt és kiegyensúlyozott, férfi biztos pontra lelhet a tengerkék ruhás hölgy mellett. A kék az állandóság színe. Határozott, de nőies hölgyek kedvence, akik nem csapodár mivoltukról híresek. Hűségükre biztosan számíthat az állandóságot kereső férfi.

- A lila-ruhás nő:az ibolyaszínt szeretők a természetfeletti dolgok és a misztikum rajongói, érdeklődési körükbe tartoznak a spirituális szeánszok, az okkultizmus. Ha kedveli a füstölő illatát ne csak Szinyey Merse Pál képén nézegesse a lila-ruhás nőt. Az elfojtott erotika, a kielégítetlen szexuális vágy színe is ez. Ne rontson ajtóstól
a házba, misztikus ködbe csomagolja a szerelmeskedést! Például keressen fel egy tantra jóga tanfolyamot!

- Barna: a megállapodás színe. Ha gondoskodó lelki társra vágyik keresse a barnát viselőt. A természetet kedvelő, ösztönös, naturális nők kedvelik ezt a színt. Gyakran önmarcangólók, távoliak. Nehéz őket megnyitni.

- Szürke: a szürkébe öltözött nőre vagy a végtelen elegancia, távolságtartás, erkölcsösség, álszemérem jellemző, vagy ugyanez, elegancia nélkül. Gyakran prűdek, gátlásosak. Ha elfojtott erotikájukat egy profi férfinek sikerül felszabadítani, a legtüzesebb, legragaszkodóbb szerető válhat belőlük.

- Ha a nő a fehéret kedveli:
becsületes és egyszerű. (De, azért nem minden ápolónő és gyógyszerész kisasszony ilyen.) Ha Ön önző, ellenséges, csapodár, aki ráadásul ragaszkodik a függetlenségéhez, a fehéret kedvelő nővel ellentététek vonzák egymást alapon megalapozhatja kapcsolatát.

-Nő feketében: Az elegancia, az örök divat színe a fekete. Az így öltöző nő egyenes tartású, rejtélyes gyakran extravagáns. Kedveli a határozottabb udvarlást, szeretettel használ szexuális segédeszközöket. Őszinte, sohasem álszemérmes. Szókimondása sértheti az érzékenyebb férfiak lelkét. A fekete ruhás nőt nem könnyű meghódítani - inkább ő maga a hódító - viszont ennél megtérülőbb befektetés ritkán lehet!

Kardos Genevéva
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 9048 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x