HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19
Címlap / Te+Én+Szex / A saját superman-em

A saját superman-em

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19

Az ideális pasi. Vajon létező fogalom? Ez inkább szubjektív megitélés kérdése, azonban itt is megfigyelhetünk némi trend-jelleget. És a változó szelek a férfiakat sem kímélik: van miért a fodrászhoz, lélekbúvárhoz futni.  

 

Rendezvénynaptár
Az ideális pasi. Vajon létező fogalom? Ez inkább szubjektív megitélés kérdése, azonban itt is megfigyelhetünk némi trend-jelleget. És a változó szelek a férfiakat sem kímélik: van miért a fodrászhoz, lélekbúvárhoz futni.

Tini-korunk álomlovagjai már a múlté lennének? Talán azért mégsem írhatjuk le ilyen egyszerűen a szőkét a lovon. Az ideálok változnak és idővel reálisabb követelmény-listává szelídülnek, de léteznek. Talán ez nem is jelent mást, mint azt, hogy az illető hölgy megismeri saját magát és igényeit és tudja, hogy mit keres egy férfiben.

Belbecs…

Pár éve még az derült ki a megkérdezésekből, hogy a nők elsősorban a humorra és a szemekre buknak. Hja kérem, elavult szentimentalizmus. Legyen jól szituált. Ez a lényeg. A méret igenis számít, de a pénztárcáé. Kiábrándító eredmény, de a statisztikusok csak tudják.

Más felmérések szerint a skála azért szélesebb. A rengeteg kívánságból azért ők is összegyúrtak egy a nagy többségnek megfelelő férfiképet:

1. A legtöbb nő gyengéd, megértő társra vágyik. A férfi legyen udvarias, előzékeny, tisztelje párját; a kölcsönös tisztelet, megbecsülés alapja a jó kapcsolatnak.

2. A férfi legyen intelligens, kulturált, megbízható, és persze hűséges. Fontos, hogy a férfire lehessen számítani, ám ez a tulajdonság lehet általában csak az első csalódások után jelenik meg a listán. A követelmények között szerepel az azonos értékrend, a hasonló nézetek illetve érdeklődési kör, hiszen mindez szükséges a közös időtöltéshez és a kommunikációhoz; a nők többsége ugyanis olyan partnerre vágyik, aki nemcsak meghallgatja őket, hanem beszélget is velük. Sok nő szerint az ideális férfi jó humorú, szórakoztató is mindemellett.

3. És mindemellett legyen jó szerető is, ha esetleg ez kimaradt volna a sorból. A magabiztosság és a talpraesettség sem árt, sőt igencsak imponál a „gyengébbik" nemnek, ha a férfinak nem jelent különösebb kihívást egy kis bütykölés a ház körül.


Tehát egy Fábryval keresztezett könyvelőre vágynánk, aki a szabadidejében verseket ír, miközben a csapot szereli? A hosszas felsorolás nem azt jelenti, hogy ennek meg is kell felelni, hiszen ideálról, azaz eszményképről beszéltünk: ez csak a cél, és egyénenként változik a fontossági sorrend is.

Külcsiny

Igenis fontos. Persze kinek-kinek szája ízre szerint. Korunk szépségideálja a nem annyira férfias, vékonyabb testalkatú, öltönyös, talán kissé túlságosan is ápolt tőzsdeügynök. A média által közvetített kép hat. Professzor Egger az is kimutatta, hogy a nők, a férfiak hiedelmével ellentétben, nem rajonganak a dagadó muszklikért: informatikusok! Van remény.

Szegény pasik sincsenek könnyű helyzetben. Egy emancipált nő ügye elvárja, hogy mosogasson, de ugyanakkor férfiasnak kell lennie, legyen ápolt, de ne nőies, jól szituált, de legyen ideje foglalkozni velünk, legyen humora, de lehessen vele komoly dolgokról beszélgetni, „lelkizni”.
Még jó, hogy a szerelem vakká tesz!


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[3279]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x