Ketten a szexben; tantrikus harmónia
Címlap / Te+Én+Szex / Ketten a szexben; tantrikus harmónia

Ketten a szexben; tantrikus harmónia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-02

A szeretők polaritása az orgazmus pillanatában helyet cserél. A férfi belép saját női energiáiba, a nő pedig saját férfi energiájába.  

Ettől a szexben a férfi passzívabbnak, sérülékenyebbnek, befogadóbbnak, a nő pedig aktívabbnak, erőteljesebbnek érzi magát. Ha úgy szeretkezünk, mint egyébkor szoktunk, megfigyelhetjük, hogyan érezzük magunkat az orgazmus után, amikor az energia helyet változtat.Sok ember vágyik arra, hogy elszívjon egy cigarettát azután, hogy kielégült. Ez nem meglepő, hiszen ez lendíti vissza energiáját a normálisba. Néhányak szeretkezés után rögtön elalszanak. Ez talán azért van, mert menekülni akarnak e szokatlan energia elől. Ha te is így teszel, tudatosítsd ezt magadban, és döntsd el, hogy hajlandó vagy-e vállalni ezt a kényelmetlenséget, és minden alkalommal egy kicsit tovább elviselni, mindaddig, míg fesztelenül, kényelmesen érzed így magad.

Ha olyan nő vagy, akit elfog az elhagyatottság érzése azután, hogy partnere elalszik, egy alkalmas pillanatban gondold végig, mióta kell elviselned ezt a helyzetet, mennyi sérelmet nyeltél már le emiatt. Ha ez nem zavart soha, természetesen nincs teendőd, ha viszont igen, úgy most itt az ideje, hogy megbeszéljétek. Ha a partnered nem akar ebben az energiában lenni, akkor nem a Tantra a Te utad, vagy nem a megfelelő partner mellet vagy.

A tantrában a nő aktív szexuális szerepet tölt be. Ha Te, mint nő ahhoz vagy szokva, hogy a férfi kezdeményezzen, és ő irányítsa a szeretkezést, itt az ideje, hogy új utakat járj. Légy kezdeményező! Próbálj ki olyan szexuális pózokat, melyekben te vagy felül! Néha neked kell irányítanod a mozdulatokat, hogy megkapd a megfelelő serkentést a szent helyen. Ha ez számodra furcsa, beszéljétek meg. Szokjatok hozzá, hogy mindketten egyformán aktívak és passzívak is tudtok lenni!

Néhányan szívesebben adnak, mint kapnak, mások épp ellenkezőleg. Ne hagyd, hogy kapcsolatotokban az adás és az elfogadás merev, egyoldalú sémává silányuljon! Ez mindkét részről sérelmek forrása lesz. Mindketten teljes szívből adjatok és kapjatok is.

Hamarosan azt veszed észre, hogy egyszerre adni és kapni tudsz majd.

 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5795 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x