Milyen egy tantrikus maszturbáció?
Címlap / Te+Én+Szex / Milyen egy tantrikus maszturbáció?

Milyen egy tantrikus maszturbáció?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Az orgazmus elengedhetetlen kelléke testünk és szellemünk megtalálásához. A tantráról is sokat hallottunk már. De hogyan lehet ezt bárhol és bármikor elérni? Valamint mégis hogyan lehet egy maszturbálás tantrikus?  

 1. Van benned egy spirituális elem
Az orgazmus átélésekor a testedből kiszabadul a lélek, amikor már nincsen ott az egó és megélheted azt a gyönyört és tökéletességet, amiből te magad is származol. Csak ilyenkor vagy képes csatlakozni magához a forráshoz és megérteni azt, hogy egy vagy az EGY-gyel.
 
2. Van benned egy mentális elem
Ezek azok a folyamatok, amik a testben mennek végbe biológiai szinten. Az orgazmus során rengeteg hormon szabadul fel , mint a szerotonin, az oxitocin és a dopamin. Ezek az ún. boldogsághormonok és ezek által vagy képes fizikálisan is megélni a gyönyört, a tökéletességet. 
 
3. Van benned egy energetikai elem
Tudtad, hogy az orgazmus elektromos áramot termel? Bizony így van. Ráadásul a nemi szervekből kiindulva a gerinc mentén haladva, az egész idegrendszeren áthalad és minden szerve kihat. Méghozzá pozitívan. Ez az a bizonyos "orgazmikus ragyogás", ahogyan sokan nevezik. Pedig ez csak egy energetikai feltöltődés. 
 

Mégis hogyan alakul ez a nőknél, akik partner nélkül vannak?
A nők egyharmada világ életében nem tapasztalta meg az orgazmus élményét. Erre csak annyit lehet mondani, hogy bizony tényleg vannak ilyen esetek, de amint valaki megmutatta neki a tantrikus élmény sajátosságát, azonnal képes volt a többszöri orgazmus elérésére is. Természetesen mindig arra hivatkoztak, hogy ez partner nélkül nem megy. Most szeretnénk bebizonyítani az ellenkezőjét .
 
Először is a maszturbációval összhangba kerülsz önmagaddal és megismered saját tested mechanizmusát is. A nőknek mindig azt tanították, hogy ez egy negatív dolog és olyan tabu téma, amit még véletlenül sem szabad csinálni. Mennyire téves és fertőző ez a gondolat...Pont a nő az, akinek ebben érvényesülnie kell! A férfiaknál viszont pont ellentétes, mert náluk a maszturbációs tevékenység hosszútávon merevedési zavarokhoz vezethet.
 
Egy dolgot kell és fontos megérteni! Ha a hüvelyizmok folyamatosan edzve vannak és karba vannak tartva, akkor  nem lehet ilyen probléma. Miért is érhető el a nőknél ez a tantrikus élmény egyedül is?
 
- engedd el és feszítsd meg a pc izmodat! (amit kakilásnál használsz)
- tedd ugyanezt ismételten 2 másodpercenként!
- Feszítsd meg megint és tartsd úgy 15 másodpercig, majd engedd el!
- Tedd ugyanezt még egyszer, de már 60 másodpercig!
Ez a gyakorlat segít nyújtani a hüvelyi izmokat, ami kulcsfontosságú lépcsőfok a tökéletes orgazmus eléréséhez. És mindegy, hogy te csinálod magadnak, vagy egy férfi csábít el téged. Az eredmény megdöbbentően tökéletes lesz!
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 8495 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x