Szexi Valentin éj a Titkos Házban - foglalj most!
Címlap / Te+Én+Szex / Szexi Valentin éj a Titkos Házban - foglalj most!

Szexi Valentin éj a Titkos Házban - foglalj most!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Már csak néhány nap és Valentin nap! Van már ajándékod, készültél valami meglepetéssel? A sok tárgy és kacat helyett most inkább egy feledhetetlen élményt adnál? Pihenés, kikapcsolódás, szerelmesen, ketten. 

Mit szólnál egy festői kúriában eltöltött hétvégéhez, ahol az egész ház csak a Tiétek?
Ahol minden együtt van az örömteljes együttléthez, a szerelemhez, a kikapcsolódáshoz, összebújáshoz? Lepd meg kedvesedet és töltsétek együtt a Bálint napi hétvégét, legyen az élmény ajándékod.

Hol pihenhettek?
A házban 3 élmény szoba, egy tökéletesen felszerelt konyha, egy tágas hall és autóbeállásra alkalmas kert várja az odalátogatókat. Ha egy hotel luxus lakosztályának nívóján, de egy olcsóbb wellness hotel áráért szeretnél valami egészen különlegeset, akkor ne keress tovább!

Szerelmes hétvége


Nézzük, hogy miért jobb a Titkos Ház ® egy szerelmes párnak, mint egy sima hotel?

Hotel: A recepción egy csomó papírt ki kell tölteni, közben hatalmas jövés-menés van a hallban, csoportok érkeznek, családok jönnek-mennek. A kocsink egy közös parkolóban várakozik. Talán majd a nyáron… most inkább bújjatok el a világ elől, csak ti ketten.

Titkos Ház: A fogadáskor a pár megkapja a kulcsot, alapadataik rögzítése után a tulajdonos távozik. A házban az ott tartózkodás ideje alatt nincs senki más, csak Ti. A kocsink zártan áll az udvarban.

Hotel: A szoba szűk, a lakosztály is maximum 2 hálóhelyiségből áll. A bútorzat rideg, jellemző hotel-szag uralkodik. A falak vékonyak (ami egy ilyen ünnepen igen csak bajos), a folyosóról minden behallatszik – bentről pedig minden kihallatszik, bizony.

Titkos Ház: A ház tágas, 100 nm feletti. 3-4 szobás, a bútorzat romantikus, modern, kiváló minőségű és patyolat tiszta. Több fürdőszoba áll rendelkezésre, kellemes rózsaillat van. A falak vastagok, semmi nem hallatszik ki, be pedig legfeljebb a madárdal.

Hotel: A szobákba ételt felvinni tilos. Az étkezőben még a legszebb helyeken is szocialista brigádünnep hangulat van, nyelvi kakofónia, ahol kínosan feszeng mindenki.

Titkos Ház: Ágyba vihetjük a reggelit, vagy megteríthetünk a hallban, teraszon. Friss kávénkat vagy teánkat magunk készítjük ugyan, de épp ez a jó benne.

Hotel: A szeretkezésre jó esetben franciaágy csábít. Hangoskodni nem ajánlott.

Titkos Ház: A szeretkezésre csábít minden, nem csak a francia ágy, de a különleges erotikus bútorok, és a hancúrozó szoba is úgy van kitalálva, hogy elengedhesse magát a szerelmes pár.

Hotel: Ha nem házaspár érkezik, ne adja ég „szökésben lévők” jönnek együtt, kínos volna lebukni.

Titkos Ház: Mindenki Úr és Hölgy – mivel ide csak szerelmesek érkeznek, így ez a természetes! Semmi esély a lebukásra!

Titkos Ház


Fontos! A Titkos Ház a szerelmesek paradicsoma.
Az "egyéjszakás hölgyek" nem járnak ide, mert nekik egyrészt van saját helyük, másrészt értük kevés férfi áldoz ennyit. A Titkos Ház a szerelmesek fészke.

Elsősorban házaspárok, nászutasok, szerelmespárok, házassági évfordulójukat ünneplők, titkos szeretők jönnek. Csupa helyes, rendes, igényes, romantikát kedvelő ember! Olyanok, mint Te!

Ha még nincs élmény-ajándékod, valódi és feledhetetlen meglepetésed a Kedvesnek, vidd magaddal egy csodás hétvégére.

AKCIÓ!
Valentin napi hétvége a Titkos Házban csak 26.000.- / 3 éj (reggelivel). Foglalj most azonnal!
Telefon: 06 70 561 56 15

Részletek >>
(Fotók: Titkos Házak)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 20870 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x