10 ok, amiért a pasik utálják az esküvőket
Címlap / Te+Én+Szex / 10 ok, amiért a pasik utálják az esküvőket

10 ok, amiért a pasik utálják az esküvőket

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A menyasszonyságról a legtöbb férfi úgy véli: betegség. Rosszabb, mint a PMS, mert a lánykéréstől a nászút elejéig tart, és kiborító. A nők sokszor nem tudják, hogy valójában ez a fő oka annak, hogy a férfiak nem kérik meg a kezüket. Nem akarják, hogy menyasszörnnyé váljanak... Nem akarnak habos-babos asztalkendők és giccses lufik közül válogatni. Nekik ugyanis nem szerepelt soha kisfiúkori álmaik között a vőlegénység.  

A férfiak egymás között igenis megbeszélik, hogyan kell hősiesen túlélni az esküvővel járó hercehurcát. Nekik ez körülbelül akkora hőstett, mintha neked kéne valóban jó pofát vágva mindenhez lelkesedve végigülnöd egy borzalmasan hangos 3 napos tereprally versenyt 40 böfögő fickó között. Ők valódi hősök, és ki is bírják – tehát tekintsünk rájuk így.

1. Ne válj menyasszonyból szörnyeteggé! Nem te vagy az első a Földön, akinek esküvője van. A külsőségek fontosak, de tarts ésszerű mértéket. Ne hisztizz, ne várd, hogy a vőlegényed ugyanannyira lelkes legyen mint te. Ami Téged érdekel, azt Te intézd el magadnak. Köszönd meg ha segít. Ne vedd természetesnek.

2. Ne költekezz túl! Nem egy olyan menyasszonyról hallottunk már, aki annyira beleadott mindent a házasságkötés és a lakodalom ceremóniájába, hogy a házasságnak már rég vége szakadt, de a felvett kölcsönt még mindig fizetik. Addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér. Ne hisztizz a drágább akármiért – válassz szépet és jót, de tarts mértéket.3. Ne várd a pasidtól, hogy piperkőccé váljon!
Oké, hogy a férfiaknak is illik fodrászhoz, esetleg kozmetikushoz menni, de ne várd el a vőlegénytől, hogy szemöldököt szedessen, hónaljat gyantáztasson, vagy éppen sminkeljen, ha ez nem fér össze a saját magáról alkotott képpel.

4. Ne erőltess rá ruhákat! A férfiak nem kedvelik a zsabókat, izéket és bigyókat. A legjobb, ha a te ruhádhoz illeszkedően, de ő maga választ. Egyszerű szmoking, vagy atilla éppen megfelelő lehet. Ne várd el tőle, hogy „asztalterítőlazacrózsaszín” ingben és zsabóval álljon az anyakönyvvezető elé. utálni fogja az egészet!

6. Ne hisztizz!
Ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd, akkor a TE feladatod megoldani, ugyanis neked fontos. Tartsd a gondolataid homlokterében, hogy ez a Te ügyed, így a jövendő férjedet annyira vond csak be a folyamatba, amennyire elengedhetetlen. Van egy kazalnyi barátnőd, aki befér a szervezésbe. Hagyd békén a pasidat.

7. Ne cipeld el esküvői kiállításokra. Iszonyú látvány, ahogy a meggyötört arcú  fickók végigvonulnak a tébolyodott nőcik között, akik sikongatva ömlengnek egy-egy habos-babos ruhaköltemény láttán.

8. Engedd, hogy válasszon, de maximum kettőből.
A pasik többsége nem igényli, hogy a türkiz, a barack 3 különféle árnyalata, a menta zöld és komplementer színei közt válogasson. A család női tagjai örömmel segítenek. Barátkozz inkább össze anyósoddal és tervezgess vele.

9. Ne szólj bele, ha legénybúcsút tart. Ez a ceremónia része. Ne varrd a nyakába magad. Ez finoman szólva is bunkó dolog. Ha féltékeny vagy és nem bízol benne minek mész hozzá? Viszont te is tarthatsz leánybúcsút a barátnőiddel. Ebbe ő sem szólhat bele!

10. Engedd meg neki, hogy ő tegye meg az első javaslatot a menüben (a férfiakat a gyomruknál fogva lehet megtartani is!) ő válogasson italokat és bort, ha ért ehhez, és válogassa ki a nászút helyszínét. Ezeket a tevékenységeket a legtöbb férfi szereti. Engedd, hogy megszervezze az esküvői autót, a sofőrt – egyszóval hagyd rá a férfias feladatokat.

Végül, de egyáltalán nem utolsósorban: Szeresd! Az esküvő nem pasi terep. Ha helytáll a kedvesért ebben az egész nagyszabású cirkuszban, az azt jelenti: nagyon szeret téged. Viszonozd megfelelően! 

 

  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5342 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x