Eszményi férj? Uraim, figyelem!
Címlap / Te+Én+Szex / Eszményi férj? Uraim, figyelem!

Eszményi férj? Uraim, figyelem!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Ugye minden férfi szeretné, ha felesége, barátnője boldog lenne mellette? Egy kis odafigyeléssel, igazán nem nagy erőfeszítéssel meg is lehet valósítani. Uraim, ne feledjék, minél több szeretetet és gyengédséged adnak, annál többet kapnak vissza. 

Napjainkban egyre több házasság végződik válással, a párkapcsolatoknak is előbb-utóbb vége szakad, pedig a többséget meg lehetne menteni. Hogyan lehetne megerősíteni a kapcsolatokat?
Csak kis mértékben kellene másképp megközelíteni az egészet. A férfiak szeretik, ha a társuk felnéz rájuk, imádja őket. De az esetek többségében sajnos nincs miért. Egy párkapcsolati tanácsadó szerint a legtöbb férj a jó vagy közepes kategóriába esik – ebben az esetben a férjek magukkal sem elégedettek, a feleségük meg annál kevésbé ismeri el őket. A kiváló kategóriába nem sokan sorolhatóak.

Hogyan lehet kitűnő férjjé válni?
Az biztos, hogy a jó férjek sokkal boldogabbak a többinél, az életvitelük minősége is magasabb. Mi különbözteti meg a kiemelkedő férjet az átlagostól? Íme néhány jó tanács, melyek megvalósítása elengedhetetlen a harmonikus párkapcsolat eléréséhez. Milyen is legyen a nagyszerű férj?

Férj???

 1. Figyeljen a nő érzéseire!
  Az már való igaz, hogy a férfi nehezen érti meg a nő lelkét, de nem is ez a cél. Ha már nem tud egyetérteni vele, legalább annyit megtehetne, hogy meghallgatja. A legtöbb férfi már a nézeteltérés elején elkezd vitatkozni és frusztrált lesz. Vagy ami még rosszabb: nem is hajlandó beszélgetni. Ehelyett inkább érdemes az empátiáról biztosítani a hölgyeket. Az a társ, aki szabadon kifejezheti magát, továbbá biztonságban érzi magát párja oldalán, fordított helyzetben hasonlóképpen fog viselkedni.
   
 2. Töltsön a párjával időt!
  Bármilyen fontos dolga is akadna, mindig intézze úgy, hogy a társa érezze, hogy ő a legfontosabb számára. A nőnek mindig éreznie kell, hogy különleges szerepe van a férfi életében. A legtöbb férfi a sportot, tévézést, vadászatot vagy horgászatot, stb. választja inkább. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ezeket teljesen hanyagolni kellene, alakítsa úgy, hogy társa érezze, hogy ő az első, és ezek csak utána következnek. Ilyen felállásban biztos nem fog neheztelni szíve hölgye.
   
 3. Legyen hős!
  A nők kivétel nélkül igénylik a férfi erejét és az ebből származó biztonságérzetet. Mindig érezniük kell, hogy számíthatnak a férfire. Annak ellenére, hogy néha úgy tűnhet, hogy a hölgyek szeretik kezükbe venni az irányítást, valójában imponál nekik, ha a férfi erős, és vannak tervei a jövőre vonatkozólag, melyeket meg is tud valósítani.
   
 4. Nyilvánítsd ki érzelmeidet!
  A mai általánosan elfogadott nézetek szerint nem férfias az érzelmeket a másik fél tudomására hozni, vagy gesztusokban megnyilvánítani, pedig a hölgyek nagyon igényelnék. Tegye félre a társadalmi normákat, hallgasson a szívére, tegye azt, amire vágyik. A férfiaknak is jól esik egy kis cirógatás, összebújás, még ha hivatalosan nincs is rá szükségük.
   
 5. Hozza tudomására, mennyire elbűvölő!
  Dicsérje gyakran, milyen jól néz ki. Persze ez nem azt jelenti, hogy építő jellegű kritikával nem illetheti, ha az érezhető, hogy szeretettel teszi. Ha más nőket is megbámul, gyengíti párja biztonságérzetét, ami nem igazán tesz jót a kapcsolatnak. Ne tegye, ha együtt vannak!

Uraim, ugye, nem is lenne olyan nehéz egy kicsit változtatni hozzáállásukon? Nem sok energiájukba kerülne, viszont többszörösen megtérülne a befektetés. Ha néha besokallnának, tegyék fel maguknak a kérdést: „Mit tenne ilyen helyzetben egy nagyszerű férj?” . És cselekedjenek aszerint.

Dékány Márta

(Fotó: misterad: High Rollers)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 4035 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x