HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-17
Címlap / Te+Én+Szex / Az ismerkedés érzékisége

Az ismerkedés érzékisége

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-17

Változóban a világ és egyre inkább azt látom, hogy a férfiak ellustultak, ha udvarlásról, kapcsolatteremtésről van szó. Van-e még egyáltalán, aki emlékszik az udvarlás fogalmára? A felgyorsult tempó és a gyors megoldásokra való igény nemcsak az üzleti életbe, az egészség, kommunikáció, technológia területére, de már a párkapcsolatok törékeny világába is belépett. 

 

Azonnali eredményeket várunk. Gyors vásárlás, gyors étkezés, gyors szex. Most!
Ide nekem azonnal!
A nők is felpörögtek, nemcsak a férfiak. Egy ital, egy vacsora és máris hancúr?

Hol van az ismerkedés izgalma, a várakozás kellemes feszültsége?
Az előjáték nemcsak a szexben létezik, hanem az ismerkedésben is. Sok férfi egyszerűen kötelező, mielőbb letudnivaló körnek tartja a találkozásokat, mielőtt ágyba viszi a nőt. Ők azok, akik nem is tudják, hogy mit veszítenek az előrerohanással.

Az egyéjszakás kalandoknak is megvan a maguk varázsa, ugyanakkor ha tartósabb kapcsolatra vágyunk, érdemes az ismerkedést nem a kapcsolat sokadik hónapjától kezdeni. Sok nő pedig puhánynak bélyegzi azokat a férfiakat, akik nem akarják őket lerohanni az első adódó alkalommal.

Egy pár


A randevúzás úgy tűnik manapság kezd feledésbe merülni. Pedig micsoda öröm fokozatosan megismerni a másik embert! Egyre fokozódóbb izgalommal várni a következő találkozást, a kézenfogva való sétákat, a finom, ismerkedő csókokat.

A régi időkben létezett udvarlási kódex, hogy mit illik az első, harmadik, stb. randevún tenni. Nem sírom vissza ezeket a korlátozásokat és „illik” témákat, mert ebben elveszik az egyén szabadsága. Azonban úgy látom, mintha annak a bizonyos pacinak a másik oldalán rohannánk, ahelyett, hogy élveznénk a „lovaglást”.

Nincs izgalmasabb, végtelenebb, újdonságokkal teli kaland, mint egy másik ember felfedezése, megismerése.

Férfiak! Legyetek bátrak, humorosak, kezdeményezők, kíváncsiak és önbizalommal teliek
– és türelmesek.

Nők! Legyetek kedvesek, bíztatóak, mosolygósak, kíváncsiak és önbizalommal teliek
– és türelmesek.

Ne hagyjuk, hogy a rohanás elvegye azt a soha vissza nem térő szépséget, és ártatlanságot, amit a megismerkedés és az egymásra várakozás, vágyakozás tartogat.

Tara

(Fotó: piqs.de - renelutz: bist du nicht scharf) 
 
[4693]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x