Küldd el a szemtelen pasit hatszor udvariasabban!
Címlap / Te+Én+Szex / Küldd el a szemtelen pasit hatszor udvariasabban!

Küldd el a szemtelen pasit hatszor udvariasabban!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A legtöbb nő halálosan zavarba jön attól az egyszerű ténytől, ha udvarolni kezdenek neki. Zavarukban akkora bénaságokat követnek el, amiket később megbánnak. Segítünk, hogyan lehet úrinőként visszautasítani egy közeledést. 6 tipikus udvarlási forma - utasítsd el kulturáltan!  

A félénkebb fiúk gyakran hetekre-hónapokra elriadnak attól, amiket a szerencsétlen csajok mondanak nekik. Udvarlásuk pedig néha nem is durva, vagy tolakodó, inkább csak ügyetlen. Ugyanúgy, ahogy a lányok visszautasítása is. Ha nem akarod az amúgy is gyakran kripli pasik számát tovább növelni, légy velük kíméletes. Hiszen nő vagy, s az igazi nő elegánsan tud visszautasítani!

A pasik udvarlásának 6 tipikus formája – így utasítsd vissza, ha nem tetszik: 

A vesztes 

Ezt mondja: Tudom, hogy egy ilyen jó csajnak már biztos van pasija, de legalább beszélgetsz velem?

Ezt gondolja: Túl jó csaj vagy ahhoz, hogy megérdemeljen téged.

Ha nem tetszik, soha ne alázd tovább, ne erősítsd szegényben, hogy szerencsétlen, tudja ő azt magától is, anélkül, hogy megbántanád. Inkább erősítsd meg egy kicsit az önbizalmát – mosolyogj rá, mondd neki, hogy egy ilyen kedves fiúval biztos sok lány beszélget, de a te barátod nem örülne, ha idegen fiúval beszélgetnél. (Még akkor is, ha amúgy nincs barátod) Ha amúgy üti a mércét, esetleg mutasd be egy barátnődnek, ha nagyon gáz a formája, egyszerűen fordulj vissza a többiekhez és beszélgess tovább. 

A suta

Ezt mondja: (először is szerencsétlenkedik, kiborít, beborít, leeszi magát) Izé.. khm.. holnap, azazhogy inkább holnapután, szóval a héten egyik nap volna kedved velem kávézni, vagy vacsizni, vagy ilyenek, vagy legalább egy fagyit?

Ezt gondolja: Folyik a hátamon a víz, alig tudok megszólalni, remélem, nem zavarodok bele a mondatba, már az is nyerő, ha nem küld a fenébe!

Ha nem tetszik, egyszerűen mondd el neki, hogy most nem szeretnél senkivel randizni, de nagyon megtisztel téged, hogy éppen rád esett a választása, s hogy ezt megosztotta veled. Dicsérd meg, valamivel, és mondd, hogy vidám napot csinált neked a bókjával. Mondd, hogy biztos vagy abban, hogy számos lány örömmel megy majd vele kávézni. Ne alázd le, őt ne!



A kedves

Ezt mondja: Szia! Olyan szép vagy! Nagyon szeretnélek meghívni egy kávéra! Jössz?

Ezt gondolja:
Jó kiscsaj, megpróbálom levenni a lábáról, de ha nem jön össze se nagy a baj, hosszú még az este!

Az ismerkedési dumája általában sablonos, nem egyedi, vagy rád szabott, de legalább nem surmó. Légy vele te is kedves. Dicsérd meg a finom úri modorát és légy magad is úrinő – mondd, hogy nem ismerkedési céllal érkeztél, foglalt vagy. Neki ennyi elég lesz. Ritkán nyomulós, mivel általában könnyen becsajozik, egyszerűen tovább tud lépni. Ha azonban mégis rád akadna, akkor azt jelenti, jobb vagy az átlagnál (az ő szemében mindenképp) és érdemes még egy pillantást vetned rá. Valószínűleg egyéjszakás kalandot keres, de ha te is benne vagy ilyesmiben, s egyébként tetszik, akkor kacsints vissza! 

A nagyképű

Ezt mondja: Ugye nem akarod kihagyni a mai estét velem? Felkészültnek érzed magad arra, hogy a környék legjobb pasijával bulizz ma este?

Ezt gondolja: Nagyon jól nézek ki, szép kocsim van, a kiscsajok többségének ez elég – ha nem ez a lány, majd egy másik összejön!

Nagyképű Úr egyszer odajött hozzánk, pofátlanul megkérdezte, hogy ki akar felmenni hozzá. Mivel nem volt jelentkező, kirendelt 4 felest, gyors egymásutánban megitta, majd felemelte a Merci kucsot: - Lányok, sokat ittam, van itt valaki, aki hazavinne, egy szegény ittas fiatalembert? A kulcs láttán, na meg a bevállalós magatartás láttán azonnal volt jelentkező. Mr. Nagyképű kifejezetten az ilyen csajokra bukik – utólagos beszámolók alapján annyira magával van elfoglalva, hogy pocsék az ágyban. Nem éri meg kipróbálni! 

A tolakodó 

Ezt mondja: Bármi is legyen az, amit mond, legalább 5-6 alkalommal próbálkozik, ostromol, nem ért a szóból.

Ezt gondolja: A kitartás gyümölcsöző lehet, ez a nő kell, vagy senki más. Meg akarom mutatni, hogy azt a csajt tudom felszedni, akit elsőre kinéztem magamnak!

Őt nem lehet igazán kedvesen elutasítani, mert épp az ellenkezőjét fogja gondolni. Határozott, karakán NEM a helyes válasz. Ha tovább nyomul, mondd, hogy hívod a biztonsági őrt – és hívd is a biztonsági őrt. A tettekből ért, a szavakból nem. Soha ne küldj felé nonverbális jeleket – azokat mindig félre fogja érteni. A többségük úgy néz ki, mint egy éretlen banán amit a napon hagytak, nem éri meg a fáradozást, hogy átneveld őket. 

 

A profi 

Ezt mondja: (Miután küldött valamilyen hozzád illő italt neked, a névjegyével, vagy anélkül.) Hölgyem, megfogott a stílusa. Szívesen megismerkednék Önnel, csatlakozhatom most, vagy ha megadja a számát, akkor szívesen meghívom egy alkalmasabb időpontban. Látom szereti a kávét ..

Ezt gondolja: A nő stílusos, szeretném megismerni, ezért meghívom. (Nem játszmázik.)

Ebben a stílusban tényleg csak azokkal a nőkkel ismerkednek, akik maguk sem játszmáznak feleslegesen – a profi ugyanis felismeri ezt. Lehet, hogy csak egyéjszakás kalandot keres – de akkor ezt meg is mondja, vállalva a visszautasítás kockázatát. Ha egy ilyen pasit visszautasítasz, amikor éppen szabad vagy, akkor te egy hülye vagy édes lányom! Ha azonban mégis ezt tennéd, előbb kérd el a névjegyét, és terjeszd a barátnőid között, ugyanis egy ilyen fickó kincset érhet. De ha mégis visszautasítanád, akkor tedd egyenesen! Mondd, hogy megfogott a profi udvarlása, nagyon jól esett a bókja, de nem vagy szabad, és sok sikert kívánsz neki. Szinte soha nem nyomul (vagy nem feleslegesen) egy nőre. Utálja a cicababákat!
   
Kép: Peggy und Marco Lachmann-Anke / Pixabay
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 12792 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x