10 dolog, amit utálok a férfiakban
Címlap / Te+Én+Szex / 10 dolog, amit utálok a férfiakban

10 dolog, amit utálok a férfiakban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-30

Imádom a férfiakat. Már gyermekkoromban is inkább a fiúkkal barátkoztam. Mai napig jobban érdekelnek a pasis dolgok, mint az autó, a sport, a peca és társaik, mint a nőcisek. Azért van néhány dolog, amivel nálam is ki lehet verni a biztosítékot. Ízelítőnek kiválasztottam azt a 10 dolgot, amelyeket legjobban utálok a férfiakban. 

1. Ékszerek
Utálom, ha egy férfin több ékszer van, mint rajtam. Mivel rajtam meg alig van, így aztán nekem az ékszertelen férfiak jönnek be. A pecsétgyűrű a kisujjon, na az maga a vég. Egy óra és más semmi, köszönöm, nekem ennyi elég.

2. Rózsaszín
Az utóbbi évek dilije. Valami elmebeteg kitalálta, hogy járjanak a férfiak is rózsaszínben. Na igen, fő az egyenjogúság. Végül is mi, nők kezdtük, a pasik csak folytatják. Ezzel csak az a baj, hogy megfigyeléseim szerint kétféle férfi hord rózsaszínű cuccokat. Az egyik, aki mindig az aktuális trendek után megy, mit sem törődve azzal, hogy jól áll-e neki. A másik pedig az, aki alapállapotban ízléstelen. Tézisem igazolását egyszer a valóságban is megfigyelhettem.
A helyszín egy vidéki wellness szálloda étterme volt, svédasztalos vacsorával. Belépett a férfi, rózsaszín „krokodilos“ pólóban. Első gondolatom az volt: Nem igaz, hogy nem volt a boltban világoskék színű! Emberünk ellejtett az ételpulthoz és telerakta a tányérját a következőkkel: rántott harcsaszeletek, tarhonyával, nyakonöntve kb. 2 merőkanálnyi tartármártással. Szerintem mindenki belátja, hogy az uraság ízlésvilága nem éppen kifinomult. Ezek után már cseppet sem csodálkoztam a rózsaszín pólón.3. Vezetés

Imádom az autókat és bírom, ha egy férfi tud vezetni. Vannak, akik nem tudnak és ezzel tisztában is vannak, viszont vannak olyan férfiak, akik azt hiszik, tudnak, csak sajna nem. Rángatják a váltót, ezzel összerázzák az ember lányát és azt hiszik, azzal imponálnak, ha a sűrű szembejövő forgalomban nekiállnak kocsisort előzni, hogy 3 autóval előbbre jussanak. Szánalmas.

4. Édesség

Én különösebben nem vagyok oda érte, de megértem, ha valaki imádja. Nőknél még inkább, mert az édesség utáni vágy egyfajta érzelmi labilitást feltételez, de volt szerencsém találkozni olyan férfival, aki szabályszerűen reszketett az édességért. Találkoztam már vega pasival is, azon is fennakadtam - számomra egy férfi legyen „vércse“.

5. Nem ismer meg szex után
A swinger világában előfordul, hogy férfi és nő között történik egy s más. Az intelligensebb tudja helyén kezelni a dolgokat és a történtek után is képes férfi módjára viselkedni, de előfordult már, hogy az illető úgy tett, mintha sosem láttuk volna egymást. Ez számomra zavaró. Ez a világ a lazaságról szól, egy nő sem itt próbál férjet fogni magának. Egy kellemes együttlét örök emlék lehet, ilyen apró baromsággal ne tegyük tönkre!

6. Csődör
A pasik rendszeresen azzal próbálnak hódítani, hogy ki mekkora csődör és persze hány centi az annyi. Esküszöm, a pasik jobban tudják a farokméretüket, mint azt, hogy hány kilók. Mi nők nem erre vágyunk. Egy egészséges nőt agyban kell meghódítani. Légy jó fej, laza, humoros, tökös pasi és máris nyert ügyed van.

7. Ostobaság
A buta nő sem semmi, de az még megbocsátható. Viszont ha egy férfi ostoba, az számomra elviselhetetlen. Élő példaként ezt a szerencsétlen, balfék villalakót - A betűvel kezdődik a neve - tudnám felhozni. Könyörgöm, csajok, mit esztek rajta??? Akinek kell, vigye, de én inkább az ilyen stílusú pasikat kihagyom.


8. Pocak

Elképesztő, mennyire le tudnak pukkadni a férfiak. A 40-es korosztályban szinte alig lehet olyan pasit találni, aki nem rendelkezik - nem ritkán tekintélyes méretű - pocakkal. Persze, tőlünk, nőktől elvárják, hogy 2-3 gyermek után is csinosak, vékonyak, jó fenekűek, bögyösek maradjunk. A helyzet az, hogy azok is vagyunk, csak hát a férfiak…. A helyzet kiábrándító.

9. Becézgetés
Ki nem állhatom, amikor cuncimókusnak meg miegyebeknek neveznek. Van rendes nevem. Lehet, hogy nem tudja megjegyezni? Lehet, hogy meg sem akarja jegyezni? Inkább az utóbbi. Bizonyos férfiaknak minden nő „cuncimókus“, így nem keveri a neveket.

10. Megbízhatatlanság
Erről akár könyvet is írhatnék, sőt lexikont. Nem olyan, nem akkora, nem annyi idős, de ha mégis, akkor meg nem jön el, nem hív fel. De akkor könyörgöm, mit akar?! Sokan még arra sem veszik a fáradtságot, hogy megmondják, bocs, de mégsem tetszel nekem, s ehelyett egyszerűen lapítanak. Én ki merem mondani, bocs, de nem - a pasik miért nem? Nincs ebben semmi sértő. A legtöbb pasi írásban jófej, szórakoztató, tényleg van benne valami, ami miatt az ember lánya beadja a derekát, rábólint és a pasi erre eltűnik. Nem ragozom tovább, feltehetően mindenkivel megtörtént már.

Íme néhány gondolatom a férfiakkal - a teljesség igénye nélkül. Lányok, nők, asszonyok! Szóljatok hozzá és osszátok meg velünk, titeket mi borít ki?

Anikó

SwingerCafé

Képek:
piqs.de: ROLFVOLKER - Mittagspause
piqs.de: tiFive - Shadow Man
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 10788 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x