Csábíts, mint az állatok!
Címlap / Te+Én+Szex / Csábíts, mint az állatok!

Csábíts, mint az állatok!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Csábits, hódíts - hangzik mindenhonnan, ez ömlik a reklámokból, a filmekből! Oké, de kit is - vetődhet fel a kérdés, főleg, ha már tartós kapcsolatban élünk. Nos, akkor nincs más hátra, mint elcsábítani - újra meg újra - életünk párját. De még mielőtt új fehérneműért vagy tűzvörös rúzsért rohannál a boltba, inkább olvasd végig, mire is izgulnak igazán a férfiak! Csábíts - mint az állatok! 

Lássuk csak, mit csinálnak az állatok, mikor eljön az idő és rájuk tör vágy?
Mindent bevetnek, hogy a kiszemelt nőstény az övék legyen. Felborzolják a tollukat, mert ettől csinibbnek érzik magukat, szexi násztáncot járnak, hogy felkeltsék az imádott figyelmét, sőt egyes madarak hímjei vad fészeképítésbe kezdenek, hogy jövendőbelijüknek takaros költőhelyet biztosítsanak, közben pedig feszülten figyelik a szomszéd madarat, nehogy a másik szebb nászhelyet hozzon össze.

Mi, emberek sem teszünk másként, bár a mi fajunknál a női nem tagjai vetnek be több praktikát, míg a hímeknél a hódítás művészete sokszor kimerül az ígérgetésben.
A kérdés az, hogy mi nők, nem fektetünk-e túl nagy energiát mindabba, amit a pasik vagy észre sem vesznek vagy félreértelmeznek.4 tévhit – ezeket hagyd a fenébe:

1. Szexi göncök
Megvesszük, mert azt hisszük, hogy számukra vágykeltő. Az igazság az, hogy a férfiak többsége nagy ívben tojik arra, hogy mi van rajtunk, sőt szerintük az a legjobb, ha semmi sem. Erről ennyit.

2. Tűzpiros ajkak

A kozmetikai cégek szerint a legcsábítóbb, naná, hisz valahogy el kell adniuk a termékeket. Az igazság az, hogy a tűzpiros ajak kevés nőnek áll jól, hatása természetellenes és inkább taszítja a férfiakat, mint vonzza, mert azt az érzetet kelti bennük, hogy „meg ne csókolj, mert elkened a rúzsomat „.

3. Hajköltemény
Ugyanez a helyzet a frissen készült, szuperül beállított frizurával is. Szegény férfiak hozzánk sem mernek ilyenkor nyúlni, mert attól félnek, hogy tönkreteszik a vágy vad hevében és annak csak veszekedés lesz a vége.

4. Méteres műkörmök
Na ettől meg egyenesen kifutnak a világból, ugye nem kell magyaráznom, miért. Ha meg még tűzpiros is, azzal meg a frászt lehet rájuk hozni.

A szépségápolási kliséken túl - Hogyan csábítsunk?
A lehető legtermészetesebben. Persze fontosak a külsőségek is, sportoljunk, mert az nem csak testnek, hanem a léleknek is jót tesz. A kozmetikumok használatát időzítsük lehetőleg „esemény“ utánra, mert némely biza igen keserű tud lenni. Igen vágyölő tud lenni, ha párunknak több liter keserű löttyöt kell lenyalnia rólunk, nem beszélve a chilis zsírégető krémekről.

A legtutibb ötlet, aminek egy férfi sem tud ellenállni
Nem a kajára gondoltam, bár az is szóba jöhet, de az első számú vágyfokozó, amivel egészen biztosan újra leveszed életed párját a lábáról, nos, az a privát sztriptíz. Az alapok gyorsan megtanulhatóak DVD-ről, ma már több fajta is beszerehető a piacon.

Engedd el magad és légy kurtizán! Vagy amazon? Netán gésa?
Nem fogod megbánni! Ő meg pláne nem. Minden férfi vágya az, hogy egy nőben egyenlő arányban találja meg a 4 legfontosabb női szerepet: az háziasszonyt, az anyát, az amazont és a gésát. Ez utóbbit sok szerző kurtizánnak hívja, de én jobban szeretem a gésa kifejezést, mert többlettartalma van. Egy gésa dolga ugyanis elsősorban nem a szexuális szolgáltatás, hanem a szórakoztatás.

Ez a 4 szerep, amit említettem, mind bennünk van, a kérdés csak az, mikor melyiket éljük meg. Ha az egyik héten gésák voltunk, szolgálatkészek, szórakoztatók és kifinomultan szexisek, váltsunk át amazonra és legyünk dominák.


Ha nincs bolyhos bélésű szexi bilincsünk, inkább használjunk selyemsálat, mint spárgát.
Rögzítsük a „szolgát“ az ágyhoz és kössük be a szemét. Aztán molyoljunk egy kicsit, hadd nőjön benne a feszültség. Ha nincs otthon e célra szolgáló cirógatónk, mert épp még nem fosztottuk ki a sarki szexshopot, húzzunk ki a párnából egy méretes tollat és azzal cirógassuk életünk párját. Mivel a férfiak egész teste gyakorlatilag erogén zóna, bárhol kezdhetjük és haladjunk fokozatosan az intimebb testtájak felé. Mikor már kellőképpen felizgattuk, reménykedjünk abban, hogy ki is tudjuk oldozni, majd engedjük meg neki, hogy diadalmasan legyőzhesse a „gonosz dominát „.

Mivel hódíthatnak a férfiak?
És hogy a pasiknak is adjunk pár jó tanácsot, a sport természetesen rájuk is vonatkozik. Ügyeljenek külsejükre, hogy tanult „kolléganőmet „ idézzem: „Nem szopok árnyékban!” Tehát uraim, le a sörhassal!

Mivel lehet meghódítani egy nőt?
Hát nem azzal, hogy a farkukat lóbálják. A legtöbb nőt agyban kell meghódítani ahhoz, hogy a vágy beinduljon. A férfiak csábító ereje a humorukban rejlik. Annak a férfinak, aki meg tud nevettetni egy nőt, már nyert ügye van, ha kicsit is szebb az ördögnél.

Párkapcsolatban pedig a figyelmesség a legnagyobb hódító erő.

Egy nő sok törődést igényel, ne sajnáljuk tőle. Én személy szerint rendkívül szexisnek találom, ha a férjem főz. Igaz, a konyha háborús övezethez hasonlít, de a végeredmény és a lelkesedés értékelendő.

A nők sokkal érzékenyebbek az illatokra, egy jól eltalált parfüm is, persze nem kondenzcsík formájában, meglepő csodákra képes, mert a gyártók gyakran feromont csempésznek bele.
De nem hinném, hogy a szexuális vonzalom csupán biokémiai folyamatok végeredménye lenne.

Tegyünk érte, hogy a vágy mindennapos vendég legyen nálunk.

Anikó
SwingerCafé

Képek:
piqs.de: keivan keramati - Erotica
piqs.de: Liquid_Skin - Ready to play?
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 9699 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x