Napsárga szürkeség, avagy ilyen egy szexi lakás!
Címlap / Te+Én+Szex / Napsárga szürkeség, avagy ilyen egy szexi lakás!

Napsárga szürkeség, avagy ilyen egy szexi lakás!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Lenyűgöző eredmény, vakítóan eltérő színek kombinációjából. Rikít, de kit érdekel? Épp ez a jó benne! Invitáld be magadhoz, és ki se akar majd menni! Meg te sem. Ellenállhatatlan ridegség, amit a citromsárga, és élénk testvérei csodálatossá tesznek.  

Fogd vissza a hátteret, legyen midnen szürke, fehér vagy épp fekete, és pakolj be egy iszonyatosan dögös, vagány színű komódot. Az eredmény láttán garantáljuk, hogy tátva marad a szád!


 
A konyhában sem árt merésznek lenni. Hagyd meg a fagerendákat, ne rejtsd el őket! A falak színeivel is bánj bátran! Miért ne lehetne minden fal fehér, és a főfal mondjuk citromsárga? Ahogy a mellékelt képen is láthatod, az eredmény elég ütős! Főleg, ha a gerendákhoz passzoló asztalt pakolsz be a konyhába.
 

 
A zöld szín nyugtató hatását senki sem kérdőjelezi meg. Ám ha csak egy minimális mennyiségű zöldet, tegyük fel egy virágot pakolsz a lakásba, eltérő eredményt kapsz, mintha a lenti formáció egyikét valósítanád meg. Az egyszerű háttér és a bútorok tökéletesen kiadják a zöld erejét, színét, és nyugodt hangulatot teremtenek az egyébként enélkül rideg szobában.
 
 
A fenti enteriőrökre pedig egyöntetűen rámondhatjuk, hogy igen, a lakás teljes mértékben unisex.

Ha nem hiszed, kérdezz meg egy pasit. Tuti el lesz ájulva a látványtól!

Képek:
Néder Melinda, lakberendező

blog.otherside.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 799 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x