Ősi kínai tanításokkal a jó szexért
Címlap / Te+Én+Szex / Ősi kínai tanításokkal a jó szexért

Ősi kínai tanításokkal a jó szexért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Ahogy terjed hazánkban is - évről évre - a Valentin nap, úgy lesz egyre fontosabb kérdés, hogy mivel lepjük meg párunkat ezen a furcsa, ám mégis kedves napon. Esetleg valami olyasmivel, ami mindkettőnknek egyformán élvezetes lesz? A sok giccses csecsebecse mellett talán egy jó könyv is felkeltheti a szerelmesek figyelmét, ami ráadásul a közös boldogságuk alapja lehet. 

A jó kapcsolat alapja a szex. Foghatjuk ezt másra, de mégis minden ide vezet vissza, és az ellenzők nézzenek csak jól magukba, értékeljék a kapcsolatukat, a jelenlegit, és azokat is, amik már a múlt homályába vesztek.



"Semmiféle orvosság, táplálék, vagy spirituális megváltás nem hosszabbíthatja meg annak az életét, aki nem képes megérteni és saját életében megvalósítani a szexuális energia harmóniáját"
- ezek egy kínai orvos, Peng-ce intelmei voltak a császárhoz, és hát mit tagadjuk, valahogy így van ez.

8000 éven keresztül mindvégig mély titok övezte a szexuális kung-fut. A módszert eleinte kizárólag a császárt és az ő legbensőbb köréhez tartozókat magában foglaló szűk elit gyakorolta, hogy megelőzze a különböző betegségeket és az impotenciát. Az a férfi, aki elsajátítja ezt a módszert, olyan élénkülést fog tapasztalni szexuális téren, hogy úgy érzi majd, forradalmi változás következett be életében. A szerelmespár kapcsolata olyanná válik, mint egy hatalmas áramfejlesztő, amely óriási mennyiségű elektromágneses energiát termel. Ezzel a módszerrel sokkal gyakrabban lehet szeretkezni, mint azelőtt, és ez kiemelkedően jó hatással van az egészségre.


A Lunarimpex Kiadó által megjelentetett Chia, Mantak: Taoista szerelmi titkok (és női párja, a Gyógyító Szerelem) című könyvét mind a férfi, mind a nő bátran forgathatja. Megtanulhatják, hogyan maradhatnak fiatalosak a szex segítségével, és hogyan változtathatják azt végtelen és izgalmas utazássá, amelynek során energiájuk megosztásának újabb és újabb titkait fedezhetik föl.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 6290 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x