Társkeresés két keréken: Bringarandi!
Címlap / Te+Én+Szex / Társkeresés két keréken: Bringarandi!

Társkeresés két keréken: Bringarandi!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Itt a tavasz, napsütés és virágillat - ébred a természet. És bizony, ébredünk mi is, ilyenkor már a szabadba vágyunk - csatangolni, sétálni, kirándulni, biciklizni, mozogni. A legjobb persze ha kedvesünkkel, vagy barátainkkal együtt kerekedünk fel. De mit tegyen akinek nincs párja, és nincs mozdítható társasága sem? Ne maradjon otthon ő sem, csatlakozzon a Bringarandihoz! 

A Bringarandi összeköti a kellemest a hasznossal, a kirándulást a társkereséssel. Itt nem dübörög a zene, nem kell feszengeni, egymást túlkiabálni, vagy a névtelenség netes álarca mögé bújva taktikázni.

Nem kell megijedni, a távok nem túl hosszúak, bárki, aki átlagos erőnléttel rendelkezik, könnyen teljesítheti őket. Elöl és hátul is teker egy túravezető, így senki sem fog lemaradni, elveszni, mindenkit megvárunk, igen, még akkor is, ha soron kívül szusszan egy kicsit.


A túra kisforgalmú utakon vagy kerékpárúton halad, így lehet közösen suhanni, beszélgetni, egymás mellett tekerni, leesett láncot együtt visszatenni…. A tekerést időről időre megszakítjuk némi kiüléssel-beüléssel-ücsörgéssel-kávézással, hiszen ez nem egy teljesítménytúra. A hangulatot, ha a résztvevők is fogékonyak rá, tovább fokozzuk játékos-ismerkedős feladatokkal.

Nem baj, ha nem vagy tizenéves, vagy huszonéves, büszkék vagyunk arra, hogy velünk tekernek a megállíthatatlan harmincasok és a hihetetlenfriss negyvenesek is (bizony!). Az se baj, ha nincs bicajod - szívesen ajánlunk neked megbízható kölcsönzőket, ahol akár reggel felkaphatsz egy járgányt, amit még este vissza is tudsz vinni.

A túrák gyönyörű helyeken mennek - tavasszal a Dunakanyarban, a Vértesben, a Velencei-tó körül fogunk tekeregni. Ha valami szépet látunk, lesz időnk megnézni - legyen az kis kápolna, függőkert, remetelak vagy nádtetős parasztház.

A túra végén pedig keresünk egy hangulatos kisvendéglőt - ahol mindenki azt eszik-iszik, ami jólesik. És bizony az is előfordulhat, hogy akad majd, aki a kellemes túraélmény mellett már a túratársa telefonszámával távozik….

Mire vársz? Mozdulj rá az Igazira!


Tavaszi túráinkra már lehet jelentkezni!

március 31 - Dunakanyar

április 28 - Vértes

május 26 - Velencei tó


További információ:
www.randimaskepp.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 7610 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x