Te is ezért vagy még szingli?
Címlap / Te+Én+Szex / Te is ezért vagy még szingli?

Te is ezért vagy még szingli?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Könnyű mondani, hogy ne keseredjen el az ember, ha túl a sokadik randin még mindig egyedül tengődik. Vajon mi lehet a valódi oka annak, ha hosszú ideje szinglik vagyunk?  

Mi, nők, különbözőek vagyunk. Van, aki, ha magányos, gőzerővel nekiáll keresni az igazit – mindenhol ott van, ahol új emberekkel találkozhat, minden lehetőséget megragad -, más azonban inkább visszavonulót fúj, és bízik a szerencsés véletlenekben. Elkeseredni semmiképp sem kell, ha még nem jött el az Igazi – lehet, hogy nem hisszük, de sok esetben megvan az oka. Mégpedig a lelkünkben. Lehet, hogy azért vagyunk egyedül, mert…

…még tart a gyógyulási folyamat:
a hölgyeknek sokszor több idő kell, míg túlteszik magukat egy korábbi kapcsolaton, szakításon. Vegyük észre, ha még mindig gyakran eszünkbe jut az exünk, és valójában nem is annyira vágyunk új emberek megismerésére. Kezdjünk el több időt tölteni barátainkkal, és lessünk el egy-két trükköt, hogyan „javíthatnánk fel” szerelmi életünket.

…kétségbe vagyunk esve: azok a nők, akikről szinte lerí, hogy kétségbeesetten keresik lelki társukat, gyakran megijesztik a férfiakat. Ha minden héten újabb pasival randizunk, az pedig azt az érzetet kelti, hogy lejjebb adtunk az elvárásainkból. Lazuljunk el! Gesztusaink sugározzanak inkább önbizalmat, öltözetünk pedig finom üzeneteket.


…félünk az elutasítástól:
hajlamosak félénknek mutatkozni azok a lányok, akik félnek az elutasítástól. Itt az ideje, hogy elfogadják magukat, és megtanuljanak megnyugodni, relaxálni! Az, akinek van önbizalma és önbecsülése, tetszik az embereknek – a megfelelő önbecsülés lehetővé teszi, hogy megcsillogtassuk nőies oldalunkat. Adjunk esélyt az embereknek, hogy megismerjenek bennünket, és feledjük el a félelmet az elutasítástól.

…a barátok véleménye számít:
vigyázzunk, ha legjobb barátaink - még ha meg is van bennük a jó szándék -, állandóan elsőre igyekeznek megítélni randipartnereinket. Mi több, inkább azok gyengeségeit emelik ki, és nem előnyeit. Ilyen esetben jobb, ha saját magunkra hallgatunk! Bízzunk saját ítéletünkben és megérzéseinkben és vegyük kezünkbe saját életünk irányítását.

…túlságosan elfoglaltak vagyunk: egy, a végletekig betáblázott ember szinte minden esélyét elveszíti arra, hogy értékes időt tölthessen a barátaival és új emberekkel találkozzon. Vegyük figyelembe a szükségleteinket, igényeinket is!  Szakítsunk időt az ismerkedésre!

…túl sokat flörtölünk: ne csodálkozzunk rajta, hogy nem jön össze az igazi, ha minden utunkba kerülő férfival flörtbe bocsátkozunk! Másokban az a vélemény alakulhat ki rólunk, hogy sejtelmünk sincs az elegáns viselkedésről és a csábításról. Olyan flörtölési trükköket használjunk, amelyek ránk irányítják a figyelmet, de csak finoman. Lassítsunk, és nagyobb eséllyel találunk rá az igazira!


…túlságosan önállóak vagyunk:
bizony megvan rá az esély, hogy ha túl sok ideje vagyunk egyedül, megszokjuk a szingli állapotot. Ezért aztán nehézséget okoz megtalálni azt a személyt, akire támaszkodhatunk, akihez kötődhetünk. Mutassuk meg nőies és érzékeny oldalunkat is, hogy elbűvöljük azt a férfit, aki gondoskodhat rólunk!

B.A.

Forrás >>

Képek: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 6331 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x