6 dolog, amitől a pasi biztosan belénk szeret!
Címlap / Te+Én+Szex / 6 dolog, amitől a pasi biztosan belénk szeret!

6 dolog, amitől a pasi biztosan belénk szeret!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-25

Miért van az, hogy egyes nők képesek könnyedén megtartani egy férfit, mások viszont kevésbé? Vajon mi jól csináljuk a dolgokat? Mi a belevaló csajok titka? 

Vannak nők, akik - más szemével - rendkívül egyszerűen "menedzselik" kapcsolatukat, sosincs a párjukkal vitájuk, vagy ha van is, az elég jelentéktelen. Hogyan fejleszthetnénk tökélyre ezt a képességet? Mit tesznek azok a hölgyek, akik látszólag könnyen meg tudják tartani a kedvesüket, és a férfi teljesen odáig van értük? Érdemes végigböngészni, melyek azok a dolgok, amelyektől egy férfi szerelmes lesz egy nőbe, és szívesen elkötelezi magát mellette.

Egy pasi szereti, ha a párja erősíti az önbizalmát

Talán kevesen gondolják úgy, hogy a férfiaknak is szükségük van bókokra – rosszul hiszik. A pasikat valósággal megbabonázza, ha a párjuk megdicséri őket. Ez növeli az önbizalmukat, erősíti őket – a dicséretek mentén egyenes út vezet a férfiak szívéhez. A siker érdekében segítsünk a párunknak leküzdeni önértékelési problémáit, esetleges gátlásait. Hagyjuk kiteljesedni azokban a tevékenységekben, amelyekben jó, és mindig hallgassuk meg őt!


Kép forrása: Pixabay

Hagyjuk, hogy gondoskodjon rólunk!
Akár hisszük, akár nem, ez az egyik legfontosabb dolog, hogy egy férfi beleszeressen egy nőbe. Engedjük, hogy a párunk erősnek érezze magát, azzal, hogy megmutatjuk mellette érzékeny oldalunkat. Adjuk meg számára a lehetőséget, hogy terveket szőjön, programokat tervezzen, és segítsen nekünk egyes feladatok elvégzésében. A szupernő szerep nem mindig kifizetődő – a bújós macska inkább!

A függetlenség fontos

A férfiak gyakran félnek attól, hogy elkötelezzék magukat – úgy vélik, ehhez személyiségüket is meg kell változtatniuk. Azon nők mellett azonban, akik meghagyják számukra a kellő szabadságot, erre nincs szükség. Érdemes tiszteletben tartanunk tehát a párunk „magánszféráját” – ahogyan az online életét is -, és nem rendezni jelenetet, csak mert olykor a barátaival is szeretne találkozni - nélkülünk.
Kompromisszumokra néha szükség van, különösen a kapcsolat elején

Érezze magát kényelmesen!
Hagyjuk, hogy a kedvesünk élvezze a velünk töltött időt, anélkül, hogy rögtön hosszútávú terveket szövögetnénk. Kerüljük a faggatózást, az elhamarkodott kérdéseket arra vonatkozóan, hány gyereket szeretne és mikor költözünk már össze! Engedjük, hogy a jelenben érezzük kellemesen magunkat együtt!

Legyünk mindig elbűvölőek!

Sok nő követi el azt a hibát, hogy amint megszerzi a pasit, elkezd kissé „leereszteni”. Pedig a szépségtrükkökre, a ruhatár időnkénti meg-megújítására továbbra is szükség van! Maradjunk csinosak, elbűvölőek, különösen a randizós estéken! Legyünk kissé titokzatosak, visszafogottak, ettől izgalmasak is maradunk. Fontos, hogy a pasi úgy érezze: mindig van bennünk valami új, és velünk lenni igazán kellemes dolog.


Kép forrása: Pixabay

Próbáljuk humorral kezelni a stresszes helyzeteket!
Ha még a stresszes szituációkban is képesek vagyunk nevetni, humorosan felfogni a nehézségeket, biztosra vehetjük, hogy a pasi odáig lesz. A férfiak kedvelik azokat a nőket, akik mellett kicsit „leereszthetnek”, nyugodtak lehetnek, és akiknek van érzékük a problémamegoldáshoz. Kommunikációs képességeinken könnyen javíthatunk néhány egyszerű trükkel, hogy elkerüljük a kínos vitákat kedvesünkkel.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 89086 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x