Bulizzunk, itt a farsang!
Címlap / Te+Én+Szex / Bulizzunk, itt a farsang!

Bulizzunk, itt a farsang!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nem csak a gyerekek, a felnőttek is szeretnek egy kicsit valaki másnak a bőrébe bújni, jelmezben megjelenni egy- egy rendezvényen! Ha úgy döntünk, hogy a tavaszi nagytakarítás előtt még belefér egy nálunk megrendezésre kerülő házibuli, akkor legyünk szigorúak! Belépés csak jelmezben!  

Ötletes bulik!
Amikor ilyen meghívót kapunk, nagy kérdés, hogy milyen alakot is öltsünk? Ha a bulin meg van határozva egy keret, például cowboy parti, vagy latin buli, esetleg törökös, vagy arabos a buli jellege, akkor könnyebb dolgunk van, hiszen a kánkán szoknya, vagy hastánc kosztüm beszerzése - akár magunk készítjük el, akár kölcsönzőbe megyünk érte, - nem ró túl nagy terhet ránk. Ha mi vagyunk a szervezők, érdemes erre gondolni és megadni a keretet a bulihoz.

Néhány tipp:

Latin buli: Latin zenék, parázs táncversenyek, és bő szoknyák, capoera táncosok, tequilás üvegek, sombrerok … a paletta végtelen. Pikáns, forró játékok valók erre a bulira!

Az 1001. éjszaka: Fel lehet öltözni sejknek, táncosnőnek, csadoros asszonynak, hastáncosnőnek, de akár egy rúd kebabnak is. Keleties programok, kávézacc jóslás, vagy éppen keleti finomságok valók erre az estére.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 5829 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x