Szex nélkül élni? Harmincas szüzek első éjszakái
Címlap / Te+Én+Szex / Szex nélkül élni? Harmincas szüzek első éjszakái

Szex nélkül élni? Harmincas szüzek első éjszakái

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-24

Lemondás a szexről - vannak vallások, ahol ez igény ahhoz, hogy valaki a szentség útjára lépjen. Van aki ezt a döntést maga hozza meg, mások pedig egyszerűen aszexuálisak, vagyis semmilyen formában nem érdekli őket az, ami másokat annyira lázba hoz: a szex!  

A katolikus egyházban mind papok, mind az apácák, szerzetesek le kell hogy mondjanak a szexualitás örömeiről akkor, ha az egyház kötelékébe lépnek. Nincs ez máshogy Krisna híveinél sem, ahol ha a családalapítást választja egy bhakta, (tanítvány) a gyermeknemzés céljából élhet szexuális életet, ám ha nem alapít családot, hanem a szerzetesi létet választja, akkor végleg lemond a szexről. Egyes vallásoknál a meztelenség maga is bűn. Ez egész testiséget valami maszatos bűntudat övezi.

Szextagadó Európa
Európa keresztény kultúrkörben él. Ebben a kultúrában a szexaulitás bűnösségét tanították évszázadokon át. Még anyáink – nagyanyáink is azt tanulták, hogy nem illendő beszélni róla. Még a kapcsolaton belül sem beszélünk róla, csak csináljuk, ahogy az állat is tudja, hogyan kell. A férfi „berendezésénél fogva” garantált élvezethez jutott eközben, míg a nő elszenvedője volt az eseményeknek, melyekben ő mindig „áldozat” volt. A szex tehát nem lett fontos, vagy népszerű. Az utóbbi körülbelül 50 évben történt egy nagy fordulat. A szexualitás a fogamzásgátlás megjelenésével a boldogságforrások egyikévé lépett elő. A gondolkodás lassan átfordul szexigenlővé.

Szexigenlő nemzedékek
A hatvanas évek (virággyermekek kora) gyermekei manapság késő ötvenesek, kora hatvanasok. Köztük már akadnak olyanok, akik az unokáiknak mesélnek arról az időről, amikor egy miniszoknya valódi botrányt okozott. Még egy nemzedékváltás sem történt meg azóta. Mégis a szexualitáshoz való viszonyunk hatalmasat változott. Ma is sokan akadnak, akik ugyanúgy a régi erkölcsöt tartják helyesnek, követendőnek, de egyre többen akadnak, akik felszabadultabban próbálnak viszonyulni saját testükhöz. Jobbára szexuális kizsákmányoltság lesz ebből, mintsem valódi intimitás, de legalább megpróbálják.Akiket nem érdekel a szex
Vannak és mindig is voltak, akik egyáltalán nem érdeklődnek a szexualitás iránt. Látszólag normális életet élnek, ám kiderül róluk, hogy még soha nem létesítettek valódi szexuális kapcsolatot senkivel. Az aszexualitás mögött mindig valamilyen trauma húzódik. Néha nem is ebből az inkarnációból, hanem sokkal mélyebbről hozzuk ezt. A családállításban, relaxációs terápiában gyakori eset, hogy egy, a mostanit megelőző életben hozott, ám életekre előre „aláírt” döntés az, amit elszenvedünk.

Néhány példa a terapeuta esettanulmányaiból:

A csinos, jó alakú, sikeres, ezrek által követett spirituális tanítómester egyáltalán nem teremt párkapcsolatot. Szüzességi fogadalmat tesz még kamaszként, amit betart. Egy reinkarnációs élmény során rávilágít arra, hogy életek során élt szerzetesként, apácaként, s akkor írt alá egy szűzességi fogadalmat, ami nem csak arra az életre, hanem életek sokaságára szólt. Mikor tudatossá tette, hogy milyen ok húzódik mögötte, el tudta dönteni, hogy ebben az életében fel akarja-e bontani a kötést vagy sem. Ő úgy döntött, hogy a céljai megvalósulásához a legjobb, ha a kötelék erre az életre fennmarad és innentől már nem hurcolja azt tovább.

 

A félénk, visszahúzódó fiú szintén előző életének élményeire bukkant a relaxációban. Őt nagyon zavarta, hogy „nem normális”, se a fiúk, sem a lányok nem izgatják fel. Egyszerűen szuperül el tudta képzelni az életet szex nélkül. Visszatekintett és rájött, hogy egyik előző életében a túlélés egyetlen útja az volt a számára, ha herélt szolgaként él. Ez egy vidám, boldog élet volt, barátokkal, művészetekkel és teljesen szex nélkül. Mikor sikerült tisztáznia, hogy a túlélés számára máshogy is lehetséges, s hogy ez az élet már egy másik időben van, akkor találkozott egy lánnyal, akivel rövid ismeretség után össze is házasodtak. A lány eddig egyetlen fiú mellett sem érezte elég biztonságosnak, hogy szexuális kapcsolatra lépjen vele. Érdekes volt a két harmincas szűz első szerelmes éjszakája. A sors kedves fintora, hogy a lány reinkarnációs visszaemlékezésében rájött, korábban ő is ugyanabban a keleti háremben élt …

A családállítás, a reinkarnációs terápia hatékony megoldásokat, ráismeréseket hozhatnak azoknak akik régóta küzdenek a szexuális érdektelenség problémájával.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 15842 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x