Szexértő vagy?
Címlap / Te+Én+Szex / Szexértő vagy?

Szexértő vagy?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

A legnépszerűbb felnőtt társasjátékok az erotikus tartalmúak. Ötször annyi erotikus társasjáték fogy a polcokról, mint más felnőtt témájúak*. Közhely, hogy csapból is a szex folyik, azonban az eladási statisztikák is igazolják, hogy az embereket igenis érdekli a szex, de beszélni nem szoktak róla nyíltan, még baráti társaságban sem. Ráadásul, ha másokkal beszélünk a szex kérdéséről, kutatások bizonyítják, hogy rendszeresen hazudunk.** Ha saját szexuális szokásunkról, vágyainkról nyilatkozunk, hajalmosak vagyunk ferdíteni az igazságot, hogy magunkat jobb színben tüntessük fel a feltételezett normákhoz igazodva.  


Rendezvénynaptár
Végre beszélhetünk az izgalmas szex és erotika témájáról nyíltan anélkül, hogy saját szokásaink és vágyaink napvilágra kerülnének vagy meztelenkednünk kellene mások előtt, de mégis az emberiség legizgalmasabb témája van terítéken, a szex. Nem mellékesen pedig számtalan tényt és érdekességet ismerhetünk meg játék közben.

Te mindent tudsz a szexről?
Szeretjük úgy gondolni, hogy igen, és nem tudnak újat mondani nekünk. A felmérés azonban cáfolja, hogy nagyon képben lennénk. Holland válaszolók között a Szexértő 10 kérdéséből átlagosan csak 4,3-ra tudták a választ.***A Szexértő egy tudásalapú kvíz játék szexről és erotikáról, egyedülálló témával a hasonló típusú játékok között. Azon túl, hogy tabutémát dönt le, felvilágosít is. Ugyanis nemcsak gyerekeknek és tinédzsereknek kell korosztályuknak megfelelő szinten őszintén beszélni a szexről. Igenis a felnőttekre is ráfér egy kis felvilágosítás, hogy szélesebb látókörrel rendelkezzenek, hogy új ajtókat nyissanak maguk előtt.

A Szexértő a liberális holland Sexpert társasjáték magyar változata, sikerrel forgalmazott játék a prűdségükről híres németek körében és a forróvérűségükről híres görögöknél is. Már Magyarországon is elérhető ez a hiánypótló, izgalmas, de mégis mértéktartó erotikus társasjáték.

Halassy Andrea ajánlásával* Meglepkék Csoport Kft. társasjáték eladási adatai 2010-2014

** Mansfield-i Ohio State University pszichológia professzora, Terri Fisher által végzett 2013-as kutatás szerint

***Sexpert társasjátékot fejlesztő MOODZZ BV felmérése alapján, 2013-2014
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5366 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x