18 jel, hogy megtaláltad az igazit
Címlap / Te+Én+Szex / 18 jel, hogy megtaláltad az igazit

18 jel, hogy megtaláltad az igazit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-08

18 jel, hogy ő a legnagyobb rajongód (talán az anyukádat leszámítva): 1. Folyamatosan dicsekszik veled! Ha előléptetnek a munkahelyeden, vagy akár csak nyersz egy koncertjegyet a neten, ő az első, aki mindenkinek szétkürtöli, még azelőtt, hogy neked egyáltalán eszedbe jutna szóba hozni a témát.  

2. Áldozatokat hoz érted!

Ha a munkád miatt egy másik városba, vagy országba kéne költöznöd, eszébe sem jutna, hogy ne tartson veled. És ezt te is ugyanúgy megtennéd érte.

3. Ugyanazt az értékrendet képviseli, mint te!

Ugyanúgy gondolkodtok az anyagiakról, a munkamegosztásról és a gyerekek számáról. Egyetértetek abban, mikor jön el az ideje, hogy családi házat, vagy új kocsit vásároljatok, és még a hobbijaitok is hasonlóak.

4. Úriemberként viselkedik!

Az évek múlásával sem szűnik meg az a szokása, hogy kinyissa előtted az ajtót, lesegítse rólad a kabátot, és időnként virágcsokorral lepjen meg.


 
5. Nem próbál megváltoztatni!

Elfogadja a hibáidat és a rossz szokásaidat, és soha nem hozza fel ezeket vitatémaként.

6. El tudod mellette képzelni az életed!

Amikor igent mondasz neki, nem az esküvő gondolata izgat a legjobban, hanem az, hogy az egész életedet mellette, vele élheted le. Alig várod, hogy végre tényleg teljesen egymáséi lehessetek.

7. Még egy távkapcsolat sem jelenthet akadályt!

Még azt is el tudnátok fogadni, ha egy ideig távol kéne élnetek egymástól. Tudnád, hogy bízhatsz benne és fordítva, és azzal a tudattal vágnátok bele ebbe a nehéz időszakba, hogy utána háborítatlanul együtt lehettek, ameddig jól esik.

8. Hiányzik!

Amikor távol vagytok, nem csak megszokásból mondod neki, hogy “Hiányzol!”, hanem tényleg úgy érzed. És tudod, hogy ő is pontosan így van ezzel.

9. Örömmel várod az együttélést!

Annak ellenére, hogy megvan a saját kis rutinod és élettempód, nem jelent terhet számodra, hogy ezentúl alkalmazkodnod kell valakihez, és bizonyos dolgokat be kell vállalnod a békés együttélés érdekében.

10. Ő az első, aki eszedbe jut!

Bármikor történik veled valami különleges, vicces, vagy szomorú, ő az első, akihez rohansz, hogy elmondd. Már nem hívod annyiszor ezek miatt a szüleidet, vagy a barátaidat, de ők ezt nem bánják, hiszen látják, milyen boldog vagy.

11. Előre tudsz szervezni!

Magabiztosan tudsz akár egy évvel is előre szervezni és tervezni, hiszen tudod, hogy melletted lesz. Teljesen biztos vagy a kapcsolatotokban.

12. Fel mered vállalni előtte az érzéseidet!

Képes vagy úgy sírni előtte, hogy nem érzed magad kellemetlenül közben. Ráadásul számíthatsz rá, hogy megvigasztal.


13. Nem tudsz rá rosszat mondani!

Mikor a barátaid a férjükről, barátjukról, vagy a legutóbbi randijukról panaszkodnak, te csak ülsz és hallgatsz, mert nem tudsz semmi negatívat mondani a kapcsolatodról.

14. Jól érzi magát a családodban!

Rendszeresen felhívja anyukádat a névnapján, és közös programokat szervez apukáddal. A családod egyszerűen odáig van érte, és ő is boldogan vesz részt a családi eseményeken.

15. Meghallgat… újra meg újra

Tudja, hogy néha szükséged van arra, hogy egy-egy problémát többször is kibeszélj magadból. Nem fojtja beléd a szót, és nem idegesíti fel magát, még akkor sem, ha már századszorra hallja a történetet. Az egyetlen dolog, amiért aggódik, az a lelkiállapotod.

 
 
16. Törődik a barátaiddal!

Ha valamelyik barátnődnek rossz időszaka van, bátorít téged, hogy tölts vele több időt! Ha már rég nem hallott egy barátod felől, érdeklődik, hogy mi újság vele.

17. Megdicsér!

Minden előzmény nélkül közli veled, hogy dögös vagy, és nem csak akkor, mikor kipróbálsz egy új sminket, vagy frissen jöttél a fodrásztól. Még a leggyűröttebb otthonkádban is szexinek talál.

18. Nem veszekszetek!

Ha nézeteltérésetek van, akkor is inkább vitáztok, mint veszekszetek. Végig tudtok csinálni akár egy hosszabb utazást is anélkül, hogy hajba kapnátok. Őszintén sajnáljátok azokat a párokat, akik minden apróságon képesek órákig ordibálni egymással.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 26237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x