Tíz fogadalom, amiről nem is gondolnád, hogy beletartozik...
Címlap / Te+Én+Szex / Tíz fogadalom, amiről nem is gondolnád, hogy beletartozik a, jóban-rosszban, eskübe

Tíz fogadalom, amiről nem is gondolnád, hogy beletartozik a, jóban-rosszban, eskübe

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-10-05

Senki sem tudja pontosan, mit jelent igazából a házasság, mikor kimondja azokat a szépen csengő, inspiráló fogadalmakat a pap, vagy az anyakönyvvezető előtt. Az együttélés, a háztartás, a gyereknevelés, a munka bizony a legtöbb embert és kapcsolatot próbára teszi. Íme néhány dolog, amit a nagy igennel együtt meg kéne fogadnunk, és utána be is kéne tartanunk:  

1. Fogadom, hogy észreveszem a pozitív cselekedeteidet és tulajdonságaidat, ahelyett, hogy folyton a negatív dolgokon lovagolnék.

2. Elfogadom, hogy különbözünk: hogy különbözőképpen látjuk a világot, és a házasságunk során különböző dolgokat is akarunk majd. Bár tudom, hogy ez nem lesz egyszerű, igyekszem nyitottnak és toleránsnak lenni az elképzeléseiddel kapcsolatban.

3. Néha lesznek olyan pillanatok, amikor nekem sokkal többet kell adnom, mint neked. Elfogadom, és nem kérem számon rajtad.

4. Fogadom, hogy néha hagylak nyerni a vitás helyzeteinkben, hiszen tudom, hogy mi a nyereség ára, ha te veszítesz.

5. Megígérem, hogy nem foglak arra kényszeríteni, hogy olyan dolgokon változtass, amelyekben én sosem lennék képes változni.6. Fogadom, hogy nem veszem személyes támadásnak a rossz tulajdonságaidat, bár tényleg, tényleg nagyon szeretném, ha felszednéd magad után a koszos zoknit a padlóról.

7. Ígérem, hogy emlékeztetni fogom magam arra, hogy te szerető, rendes férj akarsz lenni, még ha nem is viselkedsz mindig úgy.

8. Fogadom, hogy csökkentem az elvárásaimat feléd, és nem próbállak meg álmaim férfijává faragni azzal szemben, amilyen vagy.

 
 
9. Fogadom, hogy sokkal jobban fogok összpontosítani a saját hibáimra és hiányosságaimra, mint a tieidre.

10. Megbocsátom mindkettőnknek, hogy az elején fogalmunk sem volt róla, hogyan legyünk azok a tökéletes társak egymás számára, amilyenekké végül váltunk.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 15477 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x