7 lohasztó tárgy, amit semmiképp ne használj randifotón...
Címlap / Te+Én+Szex / 7 lohasztó tárgy, amit semmiképp ne használj randifotón (pasiknak)

7 lohasztó tárgy, amit semmiképp ne használj randifotón (pasiknak)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-08

Vannak olyan tárgyak, amiktől a nők kiakadnak, ha megpillantják a fotódon. Rontja az esélyeidet arra, hogy egy normális csajt összeszedj, ha ilyen képet teszel fel magadról a társkereső oldalakra. Most segítünk, és eláruljuk, hogy mik ezek, hogy elkerülhesd őket - ma a pasiknak szóló tippek kerülnek sorra.  

Van hét olyan dolog, amit a legtöbb nő azonnal tiltólistára tesz, ha  megpillantja a társkereső fotódon. Szóval ezeket a képeket érdemes minden férfinek mellőznie. 

 1. DÖGLÖTT HAL - A listavezető, amitől a nők legjobban ki vannak akadva. A pecás pasasok számára a hal, mint trófea a férfiasság és a nagyszerűség fokmérője, míg a nőknek egy undorító dölgött állat, amit a fickó fogdos. A döglött hal a nem működő pénisz allegóriája, vagyis akinek a halacskája már nem fickándozik, hiába fogdossa, nos arra a nők duplán nem kiváncsiak. A pecás trófeák bemutatását tehát hagyd meg a haveroknak. Amennyiben nem a "Harcsázós Dodit" akarod felszedni, hanem egy normális nőt, akkor ne egy pecás fotó legyen a bemutatkozó képed! Ugyanide értendő természetesen bármilyen döglött állat. Vagyis vadászként ne a trófeával fotózkodj.    
 2. FEHÉR ATLÉTA - A halak mellett a halmazati bűntett az alsóneműnek szánt, ám az igénytelen pasik által előszeretettel póló helyett viselt fehér atlétatrikó. Kedves urak, ezt úgy lehet elképzeni, mintha a hölgy egy tesco gazdaságos, magas derekú, használtas pamutbugyiban akarna pasizni. Undorító - pláne, ha még egy pár pamacsnyi hátszőr is kificcen belőle, mint előrejelzés az örökké eldugult lefolyókra és a tisztíthatatlan kádakra. 
   
 3. SÖR - A sör finom. A legtöbb nő is szokott sörözni, borozni. Viszont a randizáskor nem a sör a megfelelő ital, így a sörözős fotó sem vet ránk túl jó fényt.  Azt sugallja, hogy alkesz, sörszagú, kocsmatöltelék vagy. Ha tényleg az vagy, akkor oké a sörös kép, legalább őszinte. Ha nem, akkor hagyd le a sört a fotóról! 
   
 4. NAGYI KOMÓDJA - Meg egyáltalán a tárgyi környezet, ahol a fotó készült. Ha a környezeted mocskos, avitt és igénytelen, bármennyire is jól mutatsz a képen a fehér atlétádban, meg a söröddel, egyszerűen egy avitt, ócska, piszkos fickónak fogsz tűnni. Akarod? Ha nem, akkor érdemes egy semleges háttér előtt fotózkodnod, de semmiképp se kövesd el az ötös ponban foglalt orbitális hibát, mely ennek a párja. 
   
 5. FERRARI MELLETT, KÍNAI PAPUCSBAN - A pasik ahogy a halakhoz, a sörökhöz, (a csöcsökhöz) és az atlétatrikókhoz, ugyanúgy vonzódnak a sportkocsikhoz. Viszont elég kevesen tudják ezeket a menő járgányokat megvenni. Ezért aztán hajlamosak arra, hogy odaálljanak mellé és úgy feszítsenek, mint a pók a lucernásban. Mindenkinek nyilvánvaló, hogy a kínai papucsos, atlétatrikós fickó nem birtokolja a két budai lakás árába kerülő autót. Egyszóval ezek a fotók talán még szánalmasabbak, mint a nagyi komódja mellett készültek. 

   
   
   
 6. NAPSZEMÜVEG - Lehet, hogy nem csak egy táska lóg a szemed alatt, hanem egy egész tömött bevásárlószatyor, de a napszemüveges fotó akkor sem a legalkalmasabb arra, hogy ismerkedő fotónak használd. Ugyanis pont a szemed, a tekinteted, arcod legfontosabb része nem látszik rajta. Szóval nem baj, ha a fotók közt van egy jól sikerült napszemcsis kép is, de semmiképp ne ezt válaszd főképnek! Nézd meg Fenyő Mikit - hogy ragadnak rá a nők, pedig aztán az ő szemtáskáiban egy két kilós kenyér is elférne ... Ugye? Nem ezen múlik. 
  Komoly tesója a bukósisakos kép - abban aztán még kevesebb látszik az arcodból -vagyis tévedtem. Az látszik belőle, hogy marha nagy arcod van a motoroddal ... de erre megint kevesen kiváncsiak. 
   
 7. TÖMEGJELENET - A képen rajta vagy te, meg még egy kosárra való másik ember (nem tudom, ők is jönnek majd a randira?). Először is nem tudom, melyik vagy te a képen. Másodszor pedig én ismerkednék, nem pedig barátokat keresek a szabadidő hasznos eltöltésére. Vagyis minek a képre a spanok tábora? 
Ha ismerekedni szeretnél, tegyél fel egyszerű képet, semleges háttérrel, mosolygósat, amin valami normális ruha van rajtad. Ahol nincs a háttérben a klotyó, vagy más lohasztó dolog. Fotózkodj kutyussal - az mindig menő. És ha lehet, légy úgy önmagad, hogy ezzel ne riaszd el az összes szóba jöhető normális nőt. 

A sort természetesen a hozzászólások közt te is folytathatod ... 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 4781 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x