Csajozás és pasizás: tippek a sikerhez
Címlap / Psziché / Csajozás és pasizás: tippek a sikerhez

Csajozás és pasizás: tippek a sikerhez

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Őszintén: számodra mi az, ami igazán fontos egy csajban vagy egy pasiban? A szemszíne? A magassága? Ugye, hogy nem? Mégis, az internetes társkereső felületeken csupán adatokat ütünk be, és aztán várakozunk, hogy kidobja a gép, kivel illenénk össze leginkább. Fényképeket nézegetünk, és azt várjuk, hogy beállított, előnytelen fotón észrevesszük a lány vagy fiú lenyűgöző mosolyát, figyelmes udvariasságát, kreativitását, háziasságát.  

Pedig a valódi énünk a személyes találkozásokban tud csak megmutatkozni! A társkeresés új irányzatai erre építenek: olyan programokat szerveznek, amiken biztos jól érzed magad, és ráadásul párra is találhatsz. Egy gyalogtúrán, borkóstolón vagy bowlingozáson senki nem fog szótlanul ücsörögni, mindenkiről kiderül, hogy mennyire humoros, visszahúzódó, vagy lendületes személyiség. Nincs kínos, szemtől-szembe feszengés, az első randi zavara, nem kell kifogásokat keresni, ha valakiben nem ébred fel a szimpátia a másik iránt. Vannak viszont három dimenziós, valódi emberek.

Sokan ismerik meg életük párját egy közös kiránduláson, baráti délutánon. A mindennapi robotban azonban elmaradnak ezek a programok, kikopnak a családos barátok, mi pedig ott állunk egyedül, se pasi, se program. Pedig a közös élmény összehozó ereje szervezetten is működhet: csak rá kell találnunk a nekünk megfelelő tevékenységre, és megtenni az első lépést. Mikor érzed legjobban magadat? Bicajozás közben? Akkor mi lenne, ha biciklitúrán keresnéd a társadat? Vagy inkább a kreativitás, játékosság az erősséged? Mit szólnál egy laza játszós estéhez? Nem nekünk kell megváltozni, jobb képet keresgélni, vagy szebbeket írni magunkról, hogy felkeltsük valaki figyelmét! Hogyan alakulhatna ki valódi kapcsolat két álarc között?


 
Az élményalapú programokkal ráadásul két legyet üthetünk egy csapásra: ha nem is jön be senki, akkor is lesz egy kellemes esténk, vagy egy remek hétvégi napunk, mintha csak egy baráti társasággal töltöttük volna az időt. Akár barátnőket, túratársakat is szerezhetünk, amihez jó alap, hogy mindnyájan ugyanabban a cipőben járunk. 

 
 
Az internet világában mindenki azt mond, amit akar. A személyes találkozások felé elköteleződni csak nyitottság kérdése. A döntés a Te kezedben van: regisztrálsz a negyvenharmadik netes társkeresőre, vagy keresel egy élményt, ami összehozhat?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6817 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x